跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

2) 收買佬
15家庭參加, 1 winner
party 當日, “收買佬會請各位搜集多種名貴物件 , 最快最齊最合拍嘅家庭勝出

1.

15.

子爵府

FISHMUM , " 多種名貴物件 " 呢句令d DADDY MAMMI好大壓力呀,有咩唔見左就真係" 損失慘重 " 喇!!!!

大宅

各位唔洗驚wor,係我肥淇媽同小Ben媽媽負責,一定唔會搞到D小朋友唔識玩,因為揾o既都係小朋友知道o既用具或者物品。

別墅

報名:
1: 咕嚕

大宅

2.bbqiu

好彩報到名!辛苦各位攪手。

大宅

報名:
2.bbqiu

男爵府

如媽...呢個game唔係咁踴躍... 我個人覺得, 收買佬適合每席做單位黎比賽. 改為大圍Game.

我有個提議, 呢個game可以代替收買佬... 但我唔知個game叫咩名~
類似music chair, 但唔係爭chair, 音樂響起既時候, 小朋友原地跳舞或步行, 音樂停既時候, 小朋友要鬥快坐低, 每次坐得最慢果一個或兩個要出局 (出局人數視乎時間有幾緊迫). 呢個game小朋友自己玩都得.

溫馨提示: 開始時先warm up 兩次左右先正式玩就好d. 等小朋友知道音樂停要坐低.

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

thank you for your suggestion. as we have started the games enrollment, it will be good to stay as it is. actually on that day we have some more activities to do. so may not have time to do 大圍 game. thanks anyway for your comment.

原帖由 karenbaby 於 10-4-14 15:28 發表
如媽...呢個game唔係咁踴躍... 我個人覺得, 收買佬適合每席做單位黎比賽. 改為大圍Game.

我有個提議, 呢個game可以代替收買佬... 但我唔知個game叫咩名~
類似music chair, 但唔係爭chair坐, 音樂響起既時候, 小朋友 ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

我唸肥淇媽唔會叫你攞隻3卡鑽介出黎呱:;pppp:

可能係攞沙明明隻名貴髮夾....

原帖由 cutepig404 於 10-4-14 10:14 發表
FISHMUM , " 多種名貴物件 " 呢句令d DADDY MAMMI好大壓力呀,有咩唔見左就真係" 損失慘重 " 喇!!!!

男爵府

OKOK!

原帖由 fishmum 於 10-4-14 18:34 發表
thank you for your suggestion. as we have started the games enrollment, it will be good to stay as it is. actually on that day we have some more activities to do. so may not have time to do 大圍 ga ...

珍珠宮

好媽媽勳章

報名:
2.bbqiu
3. amypekkle

大宅

報名:
2.bb qiu
4. Avis0520

別墅

好媽媽勳章

報名:
2.[url=http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=acc9358c&cb=%n]bb [/url] qiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶

大宅

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

回覆 1# 期待寶寶 的文章

報名:
2.bb

qiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶
6. 白海豚

複式洋房

報名:
2.bb qiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶
6. 白海豚
7. houseleek

男爵府

報名:
2.[url=http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=acc9358c&cb=%n]bb[/url]qiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶
6. 白海豚
8. WingChuChu

男爵府

畀面勳章

報名:
2.[url=http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=acc9358c&cb=%n][url=http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/ck.php?n=acc9358c&cb=%n]bb

[/url][/url]qiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶
6. 白海豚
9. DalaDala

別墅

1.咕嚕
2 bbqiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶
6. 白海豚
9. DalaDala
10.myppbb
9. DalaDala

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

1.咕嚕
2 b bqiu
4. Avis0520
5. 期待寶寶
6. 白海豚
8. WingChuChu (pls select 1 game only, thanks)
9. DalaDala
10. myppb b

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

其實 total 只有 93 遊戲名額比 93 個來參加嘅小朋友, 麻煩大家只揀一個遊戲參加啦

party 當日仲有其它活動, 唔洗驚悶喎

首頁

尾頁

跳至