跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

大家in成點呀?
收到信記得上黎通知呀, thanks~~

大宅

果日都見唔少小朋友去面試喎, 果日都係咁咋, 阿仔都係跟個MISS去玩下咁咋, 之後就走得喇...... 妳個仔點呀....

原帖由 mianyang_99 於 10-4-26 16:55 發表
大家in成點呀?
收到信記得上黎通知呀, thanks~~

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-4-26 17:25 發表
果日都見唔少小朋友去面試喎, 果日都係咁咋, 阿仔都係跟個MISS去玩下咁咋, 之後就走得喇...... 妳個仔點呀....

係呀, 原來都有成百幾二百人去in, 同埋佢地留左少量位比個日in既而又足歲既小朋友.
我仔一入去就扭計話要走, 好彩個老師好人, 叫我帶仔仔出去calm down再入去, 前前後後我地一出一入3次....好彩仔仔最後肯入課室面試, 不過佢就唔多so 個miss, 只係做晒d task, 同埋陰枝咁細聲....我都不抱希望lor.

大宅

咁有係喎, D老師真係好好人同埋好好笑容喎, 我都無諗過都有咁多MISS / 員工喎, 呢間學校既感覺真係唔錯呀!!

原帖由 mianyang_99 於 10-4-26 17:36 發表

係呀, 原來都有成百幾二百人去in, 同埋佢地留左少量位比個日in既而又足歲既小朋友.
我仔一入去就扭計話要走, 好彩個老師好人, 叫我帶仔仔出去calm down再入去, 前前後後我地一出一入3次....好彩仔仔最後肯入課室面 ...

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-4-27 11:40 發表
咁有係喎, D老師真係好好人同埋好好笑容喎, 我都無諗過都有咁多MISS / 員工喎, 呢間學校既感覺真係唔錯呀!!

係呀, 仲要連門口d嬸嬸都幫手哄我個仔呢~~
係呢, 你in左慧中未呀.

大宅

重未呀, 宜家等緊通知咋.....

原帖由 mianyang_99 於 10-4-27 11:54 發表

大宅

妳個仔係咪想走路呀, 會唔會等得耐, 唔多耐煩呀.....

原帖由 mianyang_99 於 10-4-27 11:54 發表

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-4-27 13:45 發表
妳個仔係咪想走路呀, 會唔會等得耐, 唔多耐煩呀.....

哈哈, 係呀, 佢第一次去到門口就開始扭計同喊...
第二次哄到佢入去, 點知佢一入間waiting room就轉身話要走.....所以第三次先成功.
我估佢唔鐘意個度咁多人lor....

大宅

果處又真係幾多人下既, 同埋D小朋友邊咁有耐性係到等等等啫....

原帖由 mianyang_99 於 10-4-29 14:39 發表

哈哈, 係呀, 佢第一次去到門口就開始扭計同喊...
第二次哄到佢入去, 點知佢一入間waiting room就轉身話要走.....所以第三次先成功.
我估佢唔鐘意個度咁多人lor.... ...

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-5-3 12:17 發表
果處又真係幾多人下既, 同埋D小朋友邊咁有耐性係到等等等啫....

咁你小朋友有冇扭計?
黎個星期就'派彩"啦, 好緊張tim......

大宅

當然有喇, 入去玩一陣就得, 玩耐左已經唔耐煩喇, 周圍走呀.....
係喎, 如果綠楊有位俾足歲小朋友, 咁妳個仔都有機會喎.....
咁係咪唔足歲果D小朋友, 都係到時睇下有無人唔要D位, 先到呢D小朋友呢.....

原帖由 mianyang_99 於 10-5-3 13:46 發表

咁你小朋友有冇扭計?
黎個星期就'派彩"啦, 好緊張tim......

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-5-3 15:48 發表
當然有喇, 入去玩一陣就得, 玩耐左已經唔耐煩喇, 周圍走呀.....
係喎, 如果綠楊有位俾足歲小朋友, 咁妳個仔都有機會喎.....
咁係咪唔足歲果D小朋友, 都係到時睇下有無人唔要D位, 先到呢D小朋友呢.....

...

我小朋友個日咁扭計, 睇怕機會都好微啦~~
係呀, 個主任話會先confirm左d開學時足歲既小朋友, 未足歲但in得ok既, 就等有位再通知, 如果呢兩類都冇份, 即係唔洗再諗.....

珍珠宮

in個日話3月8日前收到信, 唔知有冇人已經收到呢? 結果點, 分享下吖唔該~~

大宅

咁即係連通知都無果D小朋友, 就真係唔洗諗啦.....

原帖由 mianyang_99 於 10-5-3 16:06 發表

我小朋友個日咁扭計, 睇怕機會都好微啦~~
係呀, 個主任話會先confirm左d開學時足歲既小朋友, 未足歲但in得ok既, 就等有位再通知, 如果呢兩類都冇份, 即係唔洗再諗..... ...

珍珠宮

[/quote]

係呀....不過如果3月8号前都收唔到, 都打去問下啦...因為有機會寄失呀.

.

珍珠宮

啱啱打去問左, d信今日先至寄出~~

大宅

妳係咪好心急呀, 咁即係最快聽日先收到信喇......

原帖由 mianyang_99 於 10-5-6 10:14 發表
啱啱打去問左, d信今日先至寄出~~

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-5-6 13:25 發表
妳係咪好心急呀, 咁即係最快聽日先收到信喇......

係呀, 成日心掛掛....不過就冇之前咁緊張lor.

大宅

都會既, 咁其實宜家妳個仔有邊間會收佢讀K呀, 定係好多間重等緊消息呀....

原帖由 mianyang_99 於 10-5-6 13:33 發表

係呀, 成日心掛掛....不過就冇之前咁緊張lor.

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-5-6 15:43 發表
都會既, 咁其實宜家妳個仔有邊間會收佢讀K呀, 定係好多間重等緊消息呀....

冇呀, 間間都等緊消息lor....
不過相信呢個月就會知晒d結果....

首頁
12345...10

尾頁

跳至