想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

i hope i can bingo this cycle. coz i am already 38 la.. i dodo on day 10, 12, (day 13 深粗)14, 18..
我胸有点痛。。但是我没个月M前都会痛的。^^

大宅

i hope i can bingo this cycle. coz i am already 38 la.. i dodo on day 10, 12, (day 13 深粗)14, 18..

大宅

seems have chance wor, coz the timing is ok!
原帖由 bbmi888 於 10-5-12 19:01 發表

大宅

但是我’每‘个月M前都会痛的。^^
hehe.sorry..typo.

別墅

陪月勳章

原帖由 加魚 於 10-5-2010 21:06 發表
妳 day 幾排卵同 dodo 呀?? 如果同我差不多, d13 排卵, 咁應該驗血都 check 到呀, 今日醫生都係同我驗尿 jar, 都 ok!!

你好呀! 我o岩o岩睇倒你哩版, 首先, 恭喜你!
見你講...之前用棒棒check倒有淺線.
我今天check 時都係睇倒有條好淺好淺o既線(萬O牌), 已經過了第7天, 家o下個心掛掛...好緊張! 諗住過多幾天再check.

洋房

咁平,等我明天去睇下先....

原帖由 加魚 於 10-5-12 15:38 發表
如果見特價就買定啦, 我果日係 mannings 買 "準快易", 特價 $26.9/支.

大宅

今日D25 check, 結果白雪雪, 期待過兩日check 到啦~~

大宅

回覆 280# man_021 的文章

大家好,一路睇都冇唸過自己入呢條thread添,我係11/4 m第一日,今日應該係day33,唔知man你咪都係差唔多時間呢?

唉,我cycle長,今個月成d24先排卵,其他jm day24已經可以check到bingo喇,真係等到頸都埋呀!

大宅

仲有無姐妹報喜呀?

大宅

我想報, 但冇得報...

原帖由 Sakpp 於 10-5-18 22:08 發表
仲有無姐妹報喜呀?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我412....bingo
各位姊妹加油呀!
唔見加魚去201101媽媽會既?

大宅

我仲等緊CONFIRM係咪BINGO呀`
今日DAY 37啦.......

大宅

只係時晨未到姐, 加油呀!!!
原帖由 karen_1 於 10-5-18 22:11 發表
我想報, 但冇得報...

大宅

我尋晚先係台北返香港呀, 大小都平安回家呀! 恭喜妳呀, yeah yeah!! 嘻嘻, 我想問點入個 201101 媽媽會呀?? 我好大香里架!!
原帖由 Fanta2011 於 10-5-18 22:19 發表
我412....bingo
各位姊妹加油呀!
唔見加魚去201101媽媽會既?

大宅

原帖由 man_021 於 10-5-18 22:21 發表
我仲等緊CONFIRM係咪BINGO呀`
今日DAY 37啦.......

一日未黎m,一日都仲有機。祝bingo!

男爵府

11/4 m第一日, 2/5先排卵, 今日18/5 check green D , 結果白雪雪,but d分秘好多 and keep住高37 度左右,

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 karen_1 於 10-5-13 18:11 發表
大家好,一路睇都冇唸過自己入呢條thread添,我係11/4 m第一日,今日應該係day33,唔知man你咪都係差唔多時間呢?

唉,我cycle長,今個月成d24先排卵,其他jm day24已經可以check到bingo喇,真係等到頸都埋呀! ...
我剛睇到你既post,我都係11/4 day 1,同你情況差唔多,又係好長日子先排卵,上星期都有開工,但係,挨到尋日,我開始覺得有d肚痛,估計又係唔中~唉,我都開始心淡~

大宅

以呢兩三個月嘅數據,我唔係尋日就係今日黎m,但都係未黎,又冇谷feel,我每次m前一日都會頭痛的,今日下午個頭好似赤赤地,但又唔算痛,唔知會唔會聽日m黎呢,唉... 又等一個月...

原帖由 joey_23 於 10-5-19 01:50 發表
我剛睇到你既post,我都係11/4 day 1,同你情況差唔多,又係好長日子先排卵,上星期都有開工,但係,挨到尋日,我開始覺得有d肚痛,估計又係唔中~唉,我都開始心淡~ ...

大宅

都好有機喎, 等妳好消息呀 ~~~~
原帖由 florence118 於 10-5-19 00:45 發表
11/4 m第一日, 2/5先排卵, 今日18/5 check green D , 結果白雪雪,but d分秘好多 and keep住高37 度左右,

大宅

Karen_1 & Joey_23, 妳地都加油啦, 唔好灰心呀!! 再唔係妮緊個 cycle 去醫生度 check 住粒蛋蛋幾時出妮啦, 我有個朋友係咁, 就一次攪掂呀!! 祝早孕!

首頁

尾頁

跳至