想生BB

跳至

首頁
23456...16

尾頁

洋房

今日DAY 24, 紅綠D 都係白雪雪, 睇怕都冇望囉

原帖由 Sakpp 於 10-4-29 22:25 發表

多謝你!不過我真係好想生虎b!但係我都明白依d野急唔黎......

我都好怕依d病又唔帶口罩既人!我第一個cycle直頭緊張到自己成日帶口罩,怕人野我。但而家都無,因為成日比人問我係咪病。但我而家好小心留意身邊既人有無病 ...

大宅

抱住呢個心態就掂左一半啦!! 大家都要努力加油!!
原帖由 jelly208 於 10-4-29 21:06 發表
報到~
我無特登去CHECK 紅D綠D,跟老公傾過大家都想開始。
不論係虎仔兔女都好,我都都無所謂。
大家加油呀!

大宅

d24?? 妳開完工未呀?? 定係未排卵呀??
原帖由 nicoletse420 於 10-4-29 22:29 發表
今日DAY 24, 紅綠D 都係白雪雪, 睇怕都冇望囉

男爵府

DAY 19, 紅D 都係白雪雪But 多分泌,未排卵 or not?

民房

HIHI 我第一次留言~ 有D問題想請教~
我28 日CYCLE, day 15紅d粗線,day16變返幼~ 本身29號黎m ~但冇黎(平時只會早冇遲)~ 今早check 綠d 冇線~
咁而家我其實係咪只係遲m 定係咁早驗唔到炸~ 我等左年幾2年了~ 今個cycle 開始用紅綠d~好心急~

大宅

未排都唔出奇呀, 我本身 cycle 28-33 days, 有次試過 day 20 先排呀!! 妳 keep 住 check 紅 d 啦!!
原帖由 florence118 於 10-4-30 02:56 發表
DAY 19, 紅D 都係白雪雪But 多分泌,未排卵 or not?

洋房

我係D10開工架, 今日D25 囉, 唔知係咪早得濟CHECK 唔到 ...

原帖由 加魚 於 10-4-29 23:25 發表
d24?? 妳開完工未呀?? 定係未排卵呀??

大宅

e....聽妳咁講, 真係有機會係 bingo 左喎, 因有 d 人係無咁快 check 到架, 妳再忍下等下啦, 等 m 小姐遲左 10 日都未妮探妳, 妳先再 check 啦!!
原帖由 kakam 於 10-4-30 09:12 發表
HIHI 我第一次留言~ 有D問題想請教~
我28 日CYCLE, day 15紅d粗線,day16變返幼~ 本身29號黎m ~但冇黎(平時只會早冇遲)~ 今早check 綠d 冇線~
咁而家我其實係咪只係遲m 定係咁早驗唔到炸~ 我等左年幾2年了~ 今個cycl ...

大宅

咁妳係咪 check 左排卵先 dodo 呀?? 如果係, 可能真係 bingo 但只係未 check 到架 jar, 等下啦, 我醫生話要 m 小姐遲 10-14日先 check 到架!! 祝早孕啊 ~~~
原帖由 nicoletse420 於 10-4-30 20:07 發表
我係D10開工架, 今日D25 囉, 唔知係咪早得濟CHECK 唔到 ...

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

good good good 再比多個 yeah 妳!! 咁今晚 enjoy 啦, 呵呵!!!
原帖由 大笨豬 於 10-4-30 20:20 發表
我今日D17終於都出現深粗啦~~~~

民房

回覆 68# 加魚 的文章

DAY 1 了

大宅

唔好咁啦, 雖然我自己都知好難唔 "唔開心", 我前幾個 cycle 都試過, 大家都要學下放鬆呀, 拿, 而加 day 1, day 10 什至 day 8 又可以開始啦麻, 記住放鬆 d 去 dodo!! 加油呀!!!
原帖由 kakam 於 10-5-1 01:18 發表
DAY 1 了

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原帖由 大笨豬 於 10-5-1 11:33 發表

琴晚dodo左 , 諗緊今晚再do定係聽朝~~~~???

聽朝先呀不如,咁d丁丁有多d時間保充體力,你兩個都可以養足精神。雖然我唔知朝早dodo係咪易bingo d,但係我都係朝早多,因為我老公放工唔睏,我都唔想佢咁辛苦。而且我覺得佢朝早係好mood d 架!

洋房

係呀CHECK咗深粗先DODO 架, 依幾日仲流梗D啡咁, 紅D得少少"烘", 所以唔知點囉

原帖由 加魚 於 10-4-30 20:13 發表
咁妳係咪 check 左排卵先 dodo 呀?? 如果係, 可能真係 bingo 但只係未 check 到架 jar, 等下啦, 我醫生話要 m 小姐遲 10-14日先 check 到架!! 祝早孕啊 ~~~

洋房

Day 1 喇

原帖由 nicoletse420 於 10-5-1 22:23 發表
係呀CHECK咗深粗先DODO 架, 依幾日仲流梗D啡咁, 紅D得少少"烘", 所以唔知點囉

洋房

原帖由 Fanta2011 於 10-4-28 21:33 發表
唔知點解o岩o岩開始個肚好脹又谷谷地,少少似m come feel,但係我今日day17咋

有可能系排卵關係

洋房

我系412Day1, 425做iui。過完呢個禮拜應該可以check la。希望時間快d過!

大宅

原帖由 BabyEeyore 於 10-5-3 05:36 發表
我系412Day1, 425做iui。過完呢個禮拜應該可以check la。希望時間快d過!

我同你一樣都係412 day 1, 你cycle 幾多呀? 我28-30. 我諗住唔過514我都唔會check. 我唔想比自己咁大壓力呀. 而且我今個月覺得自己乜野反應都無. 失敗既機會大d. 好失望, 我隻虎b唔黎搵我!

首頁
23456...16

尾頁

跳至