跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

可以參加, 請pm我你的email, bb名, bb出生日期, 出席人數

原帖由 elantra 於 10-6-2 09:26 發表
仲可唔可以參加?

複式洋房

醒目開學勳章

... 係呀... 去健康院打嗰支呀... ... 嗚嗚~~
惟有會試吓改唔改到期... ... 不過因為同時要約見醫生... ... 比較難先約到同一日... ... 如果唔係要分兩日... 咁要請兩日假囉... ... 嗚嗚~~

原帖由 mikewing 於 10-5-31 16:56 發表
打歲半支針? 係唔係響政府打?
我地都唔好意思~ 維景得番3/7 有場...
bb 打針有時都會發燒, 有唔舒服... 2/7 打針, 3/7 就玩都會對bb 唔好~
erithose 或者你會唔會諗改期打針?
...

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

"每日update":

2010年7月 3日 (星期六) 下午6:00 至 下午10:00
旺角維景酒店1樓荔軒

請各媽媽check pm/email/電話 有關活動詳細資料和付款方法~~ 6月5日前入$ 留位~~
入左$$ 既媽媽, 6月尾會再收到一個確認電話sms/ email, 屆時必須出示sms/email 入場, 謝謝~

我們響facebk 整左個event~
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=121499061221499

另外, 新加入既媽媽會按次序有一個編號, 用作入$$ 及聯絡之用。

大宅

請問邊位媽咪於 6月2日 過數到恆生戶口呢?

金額為:HKD 520.00

**由於我地係按次序編號記錄入帳,懇請大家按番自己既編號作尾數付款,以免混亂!**

洋房

係我呀~~

我no.係

17) 芯怡媽 -- 芯怡 2 a 1 B

pm 左雪雪媽

洋房

oh sorry 原來要按尾數付款呀 ?

我無留意到添 唔好意思呀

即係我應該要入 $ 520.17 ??

別墅

最緊要搵得番邊個媽媽入左$$~
teresaleung2008, 您有無 keep receipt/ 網上record?
可唔可以send 畀我... pm 你了~
thanks~~

原帖由 teresaleung2008 於 10-6-3 14:22 發表
oh sorry 原來要按尾數付款呀 ?

我無留意到添 唔好意思呀

即係我應該要入 $ 520.17 ??

洋房

岩岩 send 左張 receipt copy 去你 provided email pls check

麻煩哂 !!!!

大宅

請問邊位媽咪於 6月3日(下午) 入 Cash 到恆生戶口呢?

金額為:HKD 520.00

**由於我地係按次序編號記錄入帳,懇請大家按番自己既編號作尾數付款,以免混亂!**

別墅

received and thanks~
到時見您同芯怡~

6月尾會再send 個confirmation email/ sms 畀您, 到時出示就可以了~

原帖由 teresaleung2008 於 10-6-3 14:56 發表
岩岩 send 左張 receipt copy 去你 provided email pls check

麻煩哂 !!!!

別墅

"每日update":

2010年7月 3日 (星期六) 下午6:00 至 下午10:00
旺角維景酒店1樓荔軒

請各媽媽check pm/email/電話 有關活動詳細資料和付款方法~~ 6月5日或之前入$ 留位~~
入左$$ 既媽媽, 6月尾會再收到一個確認電話sms/ email, 屆時必須出示sms/email 入場, 謝謝~

facebook event link~
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=121499061221499

另外, 新加入既媽媽會按次序有一個編號, 用作入$$ 及聯絡之用。

請問邊位媽咪於今日下午入 Cash 到恆生戶口呢?
金額為:HKD 520.00 , 請pm " bebe~baby ", 謝謝~

民房

我是46號的jupkchan.
Sorry, 不明白入數數目的定義
我在6月3日,11:35am入數目$520到恆生
ref. 1B4FA
0750307*3033327
sorry for any inconvenience caused
Please confirm

別墅

已PM & EMAIL 你~~謝謝~

原帖由 erithose 於 10-6-2 14:54 發表
... 係呀... 去健康院打嗰支呀... ... 嗚嗚~~
惟有會試吓改唔改到期... ... 不過因為同時要約見醫生... ... 比較難先約到同一日... ... 如果唔係要分兩日... 咁要請 ...

別墅

已pm 你~ 謝謝~

原帖由 jupkchan 於 10-6-4 00:34 發表
我是46號的jupkchan.
Sorry, 不明白入數數目的定義
我在6月3日,11:35am入數目$520到恆生
ref. 1B4FA
0750307*3033327
sorry for any inconvenience caused
Please confirm

大宅

Urgent update:
因為訂酒店人數與現參加人數出入太大,酒店方面好大機會要取消booking, 而家有18families未畀contact,亦有 9families因日期及時間改變而取消,我們已搵到更合適的場地及日期時間,我們會首先聯絡入了數的媽媽對於改動日期時間地點是否okay或退款,今日較後時間公佈最新資料,如有不便,敬請原諒!
最新改動:
日期: 2010年7月10日(星期六)
時間: 下午2:30 - 下午5:30
地點: 旺角瓊華中心7樓全層 "新派西餐廳 pancake colours"
場地video: http://www.pancakecolours.com/pancakem.html
場地link: http://www.pancakecolours.com/
價錢: $200 / 大人, $100 / 3-11小童, $0 / 3歲以下bb

謝謝! 如有不便,敬請原諒!

別墅

每日update:

因有改動, 現改於6月10日或之前入$$ 留位~
如有不便,敬請原諒!

最新改動:
地點: 旺角瓊華中心7樓全層 "新派西餐廳 pancake colours"
場地video: http://www.pancakecolours.com/pancakem.html
場地link: http://www.pancakecolours.com/
價錢: $200 / 大人, $100 / 3-11小童, $0 / 3歲以下bb

已電話聯絡入了數的媽媽, 對於改動日期時間地點是否okay或退款 (有1位電話聯絡不上, 已send email & pm)

謝謝! 如有不便,敬請原諒!

原帖由 hoho80 於 10-6-4 13:54 發表
Urgent update:
因為訂酒店人數與現參加人數出入太大,酒店方面好大機會要取消booking, 而家有18families未畀contact,亦有 9families因日期及時間改變而取消,我們已搵到更合適的場地及日期時間,我們會首先聯絡入了數的媽媽 ...

洋房

OK 我2大人1個BB

原帖由 mikewing 於 10-6-4 16:46 發表
每日update:

因有改動, 現改於6月10日或之前入$$ 留位~
如有不便,敬請原諒!

最新改動:
場地vide ...

大宅

已PM你資料, 謝謝!

原帖由 COCOLOVESASA 於 10-6-5 02:49 發表

男爵府

已pm 你~ 謝謝~

原帖由 hoho80 於 10-6-2 09:53 發表
可以參加, 請pm我你的email, bb名, bb出生日期, 出席人數

禁止發言

首頁
45678...9

尾頁

跳至