自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

A : 妳而家嚟我,我"yuk"左auntie飲茶
我: 我等緊朋友電話,車佢去e院
A : 做乜去e院
我: 生仔
A: 佢生仔又關妳乜事
我: 佢冇車
A: 佢老公
我: 佢老公喺度
A: 叫佢老公車lor
我: 佢哋冇車
A: 叫佢call taxi lor, 妳5min嚟到,唔好late
我: 我都話我唔嚟,我要車佢哋. bye bye
A: (bye bye都冇,cup我電話)

我心諗,頂,妳又唔call taxi.妳問都冇問我得唔得,話點就要點.嚟,都要俾D時間我change clothes掛.離譜

A 係我媽

子爵府

唉~~算啦~~果個係你媽媽~不過佢又奇怪既~~飲茶姐~!人地生仔喎mouth:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ckkwkl 於 10-4-25 01:03 發表
A : 妳而家嚟接我,我"yuk"左auntie飲茶
我: 我等緊朋友電話,車佢去e院
A : 做乜去e院
我: 生仔
A: 佢生仔又關妳乜事
我: 佢冇車
A: 佢老公呢
我: 佢老公喺度
A: 叫佢老公車lor
我: 佢哋冇車
A: 叫佢call taxi lor, ...

嘩...你咁利害ga....(註冊 70-1-1)

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢 UID 係45, 真係好早就註冊 (不過唔會係70年, 因為果時都未有電腦) ... 哈哈!! 似出生日期多

我係04年9月註冊, 係 3XXXX

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 szeszes 於 10-4-25 01:24 發表
佢 UID 係45, 真係好早就註冊 (不過唔會係70年, 因為果時都未有電腦) ... 哈哈!! 似出生日期多

你咪咁啦

大宅

咁耐都冇留意個uid. 咁我都算早喎.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

佢哋係BK前身嗰陣嘅member嚟㗎...

子爵府

原帖由 ABBC 於 10-4-25 01:11 發表
不過佢又奇怪既~~飲茶姐~!人地生仔喎mouth:

自ç的人
真的不知道和理解為什麼幫助別人.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 ABBC 於 10-4-24 12:11 發表
唉~~算啦~~果個係你媽媽~不過佢又奇怪既~~飲茶姐~!人地生仔喎mouth:

唉,今次不過係佢眾多極"bun"行為之一,佢從不會"jun"重別人.對自己所言所,不附責任的.我而家同佢已經冇野講㗎la,直情唔想聽到佢把聲tim.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 szeszes 於 10-4-24 12:24 發表

我都唔知點會出左註冊日期69-12-31, but 唔係我生日wor.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 ckkwkl 於 10-4-25 13:44 發表

唉,今次不過係佢眾多極"bun"行為之一,佢從不會"jun"重別人.對自己所言所行,不附責任的.我而家同佢已經冇野講㗎la,直情唔想聽到佢把聲tim.

算啦, 佢係你亞媽, 有少少 "老奉" 行為... 同埋可能去到飲茶時同d aunties講 話係個女 車佢黎, 可能覺得" 威d " 既... (等人讚佢有個女咁孝順喎 )

首頁

尾頁

跳至