跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cecichow 於 10-4-26 13:34 發表
相比下,邱E生態度好D。有問必答。

我鐘意睇邱醫生, 佢係細心啲架, 同埋有耐性啲

梁醫生巳前態度真係好差, 但係依家好咗好多
同埋有次我個女隻手luck胶, 係梁醫生幫佢搞掂, 佢將阿女隻手扭吓扭吓咁..就扭番正喇

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cyrus123mama 於 10-4-27 09:15 發表
沒錯, 邱醫生好好多, 起碼問他嘢, 會答你, 但是梁e生就 not good, 次次問他嘢, 他都答"沒嘢嘅", 跟住好似趕你走咁. hello, babymuimui, 聽人講小朋友luck胶, 好容易會再 luck, 唔知係唔係 le??? ...

其實佢係响6個月大時, 我媽咪同佢落街行吓, 當時係瞓bb車既, 咁有個姨姨想抱起佢玩, 點知佢可能用錯力啦, 咁阿女即刻喊到好犀利, 隻手即刻唔願郁, 咁我阿媽都知咩事架喇, 咪同佢去睇醫生囉

到依家4歲都未試過再luck胶, 都算好彩

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cyrus123mama 於 10-4-27 11:58 發表
咁都好. 因為我個B都係之前 LUCK 骹, 都好怕他會再LUCK. THANKS 你.

唔洗客氣

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 nc2000 於 10-5-3 23:39 發表
我都係因為佢搬左黎御龍山, 我至第一次帶小朋友去睇梁醫生, 第一次感覺都唔係好串, 但就言談間都知佢唔係D 好有耐性比病人既醫生! 睇第2次就真係趕客咁, 入去唔夠3分鐘, 問多句都唔想答咁就比佢送客, 但當時出面係無 ...

邱醫生好啲, 不過我個人覺得如果係病得好嚴重既話...2個都唔得

首頁

尾頁

跳至