自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 Momoko8 於 10-4-25 13:59 發表
尋日我生日,早幾日已經叫C6去訂定一個蛋糕,無理由生日果個去買蛋糕比自己食架嘛,況且樓下又有美心,行過去都唔駛2分鐘=.="點知原來無訂到,我尋日嘈左好耐,佢先死死條氣咁去買個"現醒"既,佢仲不停講"現醒"同訂一個蛋糕 ...
上星期我生日,我都自己一條友出TST 買個亞仔鍾意食(我個衰仔只食朱古力旦糕)亞女想試o既朱古力旦糕。兩個細路要返學,老公又要返工,我都無乜所謂啦!都唔係細路仔,最緊要係一家人開心米得 !
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

睇完你個post、我剛才煮飯同c6講、真係慘生日仲要煮飯、c6話生日都要食飯格

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

年年家中各人的生日蛋糕都係我買, 包括工人, 但都係無人係我生日買番比我, 不過我覺得no problem, 最緊要一家人, 大家關心對方。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

唔好嬲啦, 補祝樓主生日快樂 ~

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

原帖由 ceomum 於 10-4-25 19:59 發表
睇完你個post、我剛才煮飯同c6講、真係慘生日仲要煮飯、c6話生日都要食飯格

生日快樂 ~

大宅

唉!原來咁多人同我一樣!
原帖由 快樂 於 10-4-25 17:19 發表
男人係咁架喇...睇開d

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

算啦,做人老婆係咁嫁啦!睇開D啦!
補祝你生日快樂!

大宅

所以我唔鐘意過生日:;pppp: 62都會俾利是我 c6無反應
原帖由 Momoko8 於 10-4-25 13:59 發表
尋日我生日,早幾日已經叫C6去訂定一個蛋糕,無理由生日果個去買蛋糕比自己食架嘛,況且樓下又有美心,行過去都唔駛2分鐘=.="點知原來無訂到,我尋日嘈左好耐,佢先死死條氣咁去買個"現醒"既,佢仲不停講"現醒"同訂一個蛋糕 ...

大宅

冇蛋糕、冇禮物、冇記性 我果件仲勁。

侯爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男人係咁粗心大意,我老公都係,所有佢哋D生日cake,都係我買,到我生日,佢就冇買,生日嗰日叫佢去東海X買,佢就去左間不知名嘅餅舖,買左我最憎食嘅cream cake,但係佢最鍾意食,跟住俾比我鬧到佢C

大宅

哈哈, 樓主係咪開心返呢, 其實個個老公都係咁上下!!

我老公就一定會買蛋糕, 因為佢好鍾意食, 每年乜鬼野節日, 親戚朋友生日佢一定會送蛋糕畀人, 有時行過見到蛋糕好想食, 佢會諗下最近有冇親朋生日, 然後約人慶祝~~ 真係畀佢笑死!!

首頁

尾頁

跳至