自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

errrr...
玩乜嘢????
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

禁止訪問

子爵府

比著我..我唔會點唸... 一聽到就行動左.. "唔得"..有乜好玩到唔返屋企訓 ?? 如去揼骨咁就冇問題~ 因為我實跟既 ~

大宅

係呀! 既然係飲飲食食帶埋老婆去囉! 下之次妳話跟埋去, 睇佢反應點先!

原帖由 carly.c 於 10-4-25 23:53 發表
比著我..我唔會點唸... 一聽到就行動左.. "唔得"..有乜好玩到唔返屋企訓 ?? 如去揼骨咁就冇問題~ 因為我實跟既 ~

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

一定接受吾到 ! 我老公話 10 個係大陸玩既男人, 8 個都有野.

原帖由 紙皮盒 於 10-4-25 23:48 發表
今晚我老公又同三五知己上大陸玩, 仲唔番黎瞓,要過夜, 明天先返如系大家, 十家又會點林呢!

珍珠宮

信唔信佢都要去架啦!你可唔可以唔比?

禁止訪問

珍珠宮

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:02 發表
同佢嘈過好多次, 佢話上去玩下輕鬆下..揼下骨
好正常, 系你d 女人林多左姐, 上大陸就一定要搞野咩
咁你冇符喎!講真,出面過夜,係女人都唔比架啦!唔係林多林少既問題!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

如果係我老公,我肯定同佢講 :去完唔駛返黎喇,等簽名啦
我可以比老公同35知己出去玩(我指正正經經果d,仲要係香港),但我唔會接受成晚唔返,上大陸玩更加唔可以,帶埋我去就可以考慮下,你知啦,上面d女人幾主動嫁啦 ,不過我老公係勁唔鍾意上大陸,佢話呢個地方太恐怖

翡翠宮

我諗佢唔會同我請示, 只會係呃住我囉.

玩咩一定要上大6玩, 其實樓主心照, 仲要玩通頂, 可以, 佢去囉, 返黎可能只係得返張梳化, 我可以絕到用2,3仟蚊漏夜租埋倉搬走晒啲嘢, 淨返張梳化比佢, 跟住同仔返呀媽度瞓.

解釋都唔需講啦, 因為如果佢同得我講明返大6玩仲要通頂, 即係挑戰我低線, 我一定會奉陪到低, 你不仁, 我不義.

呢個就係我.

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 kc_01k 於 10-4-26 00:25 發表
我諗佢唔會同我請示, 只會係呃住我囉.

玩咩一定要上大6玩, 其實樓主心照, 仲要玩通頂, 可以, 佢去囉, 返黎可能只係得返張梳化, 我可以絕到用2,3仟蚊漏夜租埋倉搬走晒啲嘢, 淨返張梳化比佢, 跟住同仔返呀媽度瞓.

...
,比著我都會咁做~完全超越曬我底線....

大宅

好媽媽勳章

你老公過個方面是不是好勁?聽日返來叫他交功課先,看你老公同平時不返大陸表現有咩不同,你臨時檢查就知道他去大陸做的咩嘢事啦!
不過去大陸玩,過夜,應該不是只是按摩這麼簡單吧,主要是不給你跟住去,就好可疑
家有肥B好大食,
牙痕咬人大大力,
樣子趣怪又得戚,
四處亂爬曳到極.

翡翠宮

原帖由 紙皮盒 於 10-4-25 23:57 發表
隻c6 唔比我跟住去, 佢話男人三五知己好平常, 咁點解要玩到天光呢, 真唔明

呢句已經好有問題. 呢個平常, 但唔比你去就唔平常啦, 咁平常, 莫講話你, 帶埋呀媽去都得啦.

我會同佢講, 玩咩玩天光, 叫佢比個schedule我, 我都好有興趣去, 我唔同佢一齊囉, 我又約我啲friend一齊去, 既然咁平常, 即係係人都去得啦, 我同啲friend去到當唔識佢囉, 公眾地方, 佢去得我都去得架.

大宅

FOR me , no way to go alone to CHINA with friends. If relax, I must follow.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

佢同妳解釋嘅時侯, 對眼有冇眨過呀?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至