自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:02 發表
同佢嘈過好多次, 佢話上去玩下輕鬆下..揼下骨
好正常, 系你d 女人林多左姐, 上大陸就一定要搞野咩

你答佢:我絕對信任你,不過我係信唔過d女人,果d女人狼起上黎,強姦你就唔好啦

我成日都咁同我老公講 (事源係有個妹妹仔係老公朋友既妹妹-間中打電話比我老公,我唔高興嫁,老公就話:打黎吹下水姐,我就答:阿妹妹有咩要同個3張既阿叔吹?老公: 講下佢男朋友姐..跟住我就答佢: 我絕對絕對信任你,係信唔過d靚妹姐,d靚妹咩做唔出呀,我怕你蝕底比人嘛 ,老公: 傻婆.得喇,睇到個個女人都好似妖精咁,你當我係唐僧咩,佢都唔係成日打電話黎,唔好嬲啦)

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:33 發表
你好勁呀, 其實之前都試過搬左去酒店一排, 之後隻死佬又話發誓以後唔去, 過左三兩個月又番發都唔知可以點

係我機會就已經比左,但都仲要去玩....就88啦:;pppp::;pppp:我最唔鐘意拖泥帶水.....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:27 發表
點跟, 佢話fd 唔鐘意我去, 其實就系自己唔鐘意,
佢d fd 話邊有人帶個飯盒去開餐

咁我會質問佢, 點解佢啲friend咁唔like我, 都要當佢地係friend呀, 我都唔like佢喎, 叫佢絕交囉. 邊個friend咁串呀, 我會問佢約佢出黎, 同佢溝通吓, 睇吓大家有咩誤會囉, 唔啱拆到啱啦, 無奶油當我老公係friend又唔like佢老婆架....(樓主, 你老公咁講嘢, 擺明當你傻仔, 你要佢講一句, 質返佢一句, 唔好比佢覺得你咁易呃呀)

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

同香港脚一樣.....一野到...借d二....又痕.....永不斷尾.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:27 發表
點跟, 佢話fd 唔鐘意我去, 其實就系自己唔鐘意,
佢d fd 話邊有人帶個飯盒去開餐

佢d fd呢句野都暗示左會去做d咩啦,比我實反佢"木台" ,去去去,咁鍾意去,以後自己食自己啦

翡翠宮

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:33 發表
你好勁呀, 其實之前都試過搬左去酒店一排, 之後隻死佬又話發誓以後唔去, 過左三兩個月又番發都唔知可以點

咁你點解今次唔提返佢, 佢上次已發誓唔去呀? 發咩Q誓呀, 直情佢係去滾啦.

珍珠宮

好媽媽勳章

帶個飯盒去開餐>>樓主係飯盒,平時食樓主,而上大6係開餐>>答案好明顯啦

男爵府

行得正企得正怕咩老婆去, 唔比老婆去, 難怪老婆會覺得佢身有屎, 既然老婆出到聲, 如果個男人係鍚個女人的話, 唔會要個女人擔心LOR! 只可以講一句樓主你老公唔夠鍚你! 佢愛自己多過愛你LOR!

禁止訪問

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

樓主,妳有冇保護自己, 小心性病!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:44 發表
我都知佢樹樹話系我林多左, 我咪話等我同佢d fd 老婆講下, 系咪我林多左,全世界女人都系拱林, 我唔信你d fd 老婆唔系拱林, 之後c6 叫我唔好揚出去, 費事人地家散 人亡wor

...
你c6好明顯係身有屎啦,如果佢地唔係上去搞女人,係正正經經按摩既,怕咩講比佢d fd既老婆聽?點解會家散人亡???
樓主,你c6已經好明顯喇wo.....你醒下啦

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 sfll 於 10-4-26 00:46 發表
樓主,妳有冇保護自己, 小心性病!
agree:(:(

翡翠宮

原帖由 cathy-tse 於 10-4-26 00:37 發表
女人妳好勁

勁咩吖, 扮蠢都可以, 不過我真係過唔倒自己嗰關.

我真係曾經試過, C6同friend去飲酒, 本來飲吓酒都唔緊要, 佢仲要打親比佢都話就返, 最激氣就係嗰次呀仔發高燒, 我仔1歲左右, 我慶到真係call架van, 搬晒佢啲衫返佢呀媽度, 倒鎖門瞓. 我知佢嗰次唔係滾, 都有叫我去, 但有咩緊要得過個仔病呀? 佢成家雖然比我嘈醒, 但係都係幫我, 鬧到佢上天花板.

禁止訪問

版主

妳老公把口好叻.
我都知佢樹樹話系我林多左, 我咪話等我同佢d fd 老婆講下, 系咪我林多左,全世界女人都系拱林, 我唔信你d fd 老婆唔系拱林, 之後c6 叫我唔好揚出去, 費事人地家散 人亡wor

...

翡翠宮

...

叫佢唔洗吹啦, 佢小心自己家散 人亡先啦, 佢啲所謂Friend家唔家散, 關佢Q事咩? 散都抵啦..... friend, 叫佢啲friend晚晚同佢瞓一張床啦, 叫佢啲friend幫佢生仔啦. 仲懶係勁, 幫人諗埋..

男爵府

畀面勳章

你嘈到咁佢都仲要去,真係

佢返嚟我一定同佢反枱

珍珠宮

...
你問佢:點解你唔怕自己家散人亡呀?好明顯佢食硬你啦!

首頁

尾頁

跳至