自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:50 發表
佢d fd 話天下女人一樣黑, 其實好正經但系同老婆講個個反應都話系去搞野, 所以佢d fd 老婆個個都唔知

結咗婚, 就係有責任令個老婆唔好擔心架啦, 既然佢咁叻, 個乸個friend都好似心理學家知天下女人一樣黑, 就叫佢地咪娶老婆啦, 咪晚晚玩通頂都得啦, 玩到下面爛晒都得呀..........

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

姊妹站起來,堅強面對!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

我点解話佢老公把口叻, 係因為佢好明白樓主嘅性格囉, 呢d叫格食格. 佢其實係嚇緊樓主, 等樓主唔忍心去同其他人嘅老婆八, 咁佢自己嘅奸計咪得逞囉. 樓主相信妳都忍咗一排啦, 妳有冇收入?
原帖由 VKwan 於 10-4-26 00:54 發表
你問佢:點解你唔怕自己家散人亡呀?好明顯佢食硬你啦!

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

樓主, 為自己諗下啦 ~

男爵府

原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 01:02 發表
所以真系好down , 嘈又嘈過, 話離婚又講過, 又有個仔, 現在真系當自己時運高睇唔到啦

男爵府

所以真系好down , 嘈又嘈過, 話離婚又講過, 又有個仔, 現在真系當自己時運高睇唔到啦

翡翠宮

嗱, 你呢句就要戒喇, 你, 既然要想當自己睇唔倒, 你就一早上次都唔好出聲, 仲要走咗去? 呢啲就叫睇唔倒?

你上次走得, 咁why你今次又當睇唔倒, 你咁做只會比佢咬住食. 你做嘢唔夠澈底. 你已經衰咗個頭比你老公.

佢幾個月復發一次, 你都唔出聲, 差唔多默許佢囉.

民房

提議全部帶埋老婆一同去,大家聚吓,互相認識對方另一半,又可互通消息,或收吓料.
我c6有一排個個星期都要上去,話放鬆吓,好彩我之前都有同佢d朋友老婆打好關係,佢同我講上去一定同呢班朋友一起,我地幾個女人約定,最少要其中兩個女人一家要跟上去,攪地班男人完全無得推唔比我地跟上去因為我地女人一定有伴.

翡翠宮

唉, 我都瞓喇, 樓主, 你自己諗清楚啦, 旁人只可以比意見你, 呢啲係你家事, 一家唔知一家事, 莫教人分妻我地都知.

不過今時今日呢個社會, 咩叫做有個仔唔知點好? 就係有個仔, 你先要諗清諗楚, 個仔咁細佢已經咁, 你仲後生, 啞忍真係屈出病黎.

要我扮睇唔倒, 除非佢係李嘉誠咁有錢囉, 要等分佢身家啦, 唔係我為咩啞忍要當睇唔倒?

大宅

好媽媽勳章

如果樓主真係硬唔起心腸
最起碼 : 唔好同你老公咩咩
小心傳染性病

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我怕你第日, 要捉姦在自己張床 .... 先至清醒 !

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有次我C6D朋友約佢返大陸揼骨~C6以為係正經~帶埋我去(我冇要求)~我去到~係一間間酒店房既物體~張床唔係按摩床係雙人床囉~個骨妹入到黎係低胸同超短裙~骨妹見到有女人(我)响度~都呆左一呆~我個佬非常不滿囉~話條女唔識揼骨~對波又唔夠老婆(即係我)大~又樣衰~都唔知有冇病~話以後唔跟朋友去~我仲鬧佢D朋友叫雞就唔好約我個佬~佢D朋友冇拍拖冇老婆~我話你要叫雞冇人阻你~我亦唔會'其'視你~佢D朋友仲死撐話係正經場所~其後佢D朋友都冇再叫佢去~樓主~如果你老公係冇野既怕咩帶你去~男人既野~滾就滾啦~唔滾冇人迫到佢既~

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

男人既野
十個番大陸
九個去舒服
飲飲食食
從另一個方面睇都可以話係既

珍珠宮

唉!!!!
原帖由 susi1024169 於 10-4-26 00:41 發表
帶個飯盒去開餐>>樓主係飯盒,平時食樓主,而上大6係開餐>>答案好明顯啦

珍珠宮

"玩到下面爛晒都得呀.........."

我識得個港男, 真係爛晒咖!!!

佢個大陸老婆, 結婚-洞房花燭夜時先知!!!!!

而家個港男仲有無上去攪, 就唔知啦.

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

依家大陸邊有正骨架!你C6一定有野!

男爵府

識唔識佢d fd呀? 識就同佢地施壓, 講明你唔想你老公上去玩, 果d正壞朋友, 快dstop佢地來往...
你更加要好好keep住同老公好既關係, 佢先唔會諗住去滾架

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

樓主,
真相係點,
其實妳應該心裡有數,
面對現實,
好好保護自己,
無咗個老公事小,
染到性病事大....

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

為O左個仔同自己,我一定唔比佢去,if 堅持要去,第2日律師樓見啦...
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

首頁

尾頁

跳至