想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有一個女1歲9個月, 之後一直用"體外"方法避孕, 一年半以嚟都試過二三次無避, 但都無意外懷孕....

到今年一月開始試有第二個, 試左三個月都無! 因為個時一次就攪掂, 所以今次有d沮喪....

之前果三個月都係用女上男下或男上女下嘅pose, 我記得上一次係用狗仔式就有呀女~ 所以今個月就dodo三次有兩次都用狗仔式! 今日心急檢下, 點知真係bingo左~!

今個月仲要dodo次數唔多, 危險期大約2weeks, 而三次dodo都係頭一星期, 之後果個week完全無開工! 所以本身都無乜期望... 但點知有surprise!

我覺得dodo嘅動作都有影響, 狗仔式嘅pose比我感覺都強烈d...

大家不仿試試~
祝各位早日bingo!

大宅

我係女上男下bingo的

複式洋房

請問點樣係狗仔式?我今日DAY 10,之前都係男上女下,女上男下都不成功,好失望....

大宅

我都聽我個fd講過,話如果個女仔天生子宮向後屈,用狗仔式比較容易bingo!

複式洋房

請問用狗仔適之d丁丁唔會即刻出番哂哩咩?

大宅

原帖由 ^SANSAN^ 於 10-4-28 14:11 發表
請問點樣係狗仔式?我今日DAY 10,之前都係男上女下,女上男下都不成功,好失望....

女前男後, 女背面對住男嘅正面...

大宅

原帖由 Maggie519 於 10-4-29 11:27 發表
我都聽我個fd講過,話如果個女仔天生子宮向後屈,用狗仔式比較容易bingo!

可能我就係天生子宮向後屈.....

大宅

原帖由 Sasachoy 於 10-4-29 12:12 發表
請問用狗仔適之d丁丁唔會即刻出番哂哩咩?

我覺得用咩式都多多少少會流返dd出嚟.....我通常等老公一完事我就即時趴低, 瞓半個鐘先起身去沖身....

男爵府

原帖由 kj803 於 10-4-27 22:00 發表
我有一個女1歲9個月, 之後一直用"體外"方法避孕, 一年半以嚟都試過二三次無避, 但都無意外懷孕....

到今年一月開始試有第二個, 試左三個月都無! 因為個時一次就攪掂, 所以今次有d沮喪....

之前果三個月都係用女上 ...

多謝你既分享呀, 我都認為會有咁既可能... 所以我今個月會試吓

大宅

祝你成功~

原帖由 momotam168 於 10-5-3 10:47 發表

多謝你既分享呀, 我都認為會有咁既可能... 所以我今個月會試吓

首頁

尾頁

跳至