自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

未必個個都偷情既

有時唔o係屋企可以大聲d 丫ma

如果比亞囡聽到我大大聲, 嚇死佢都似

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

唔會囉... 唔係一係唔正經嘢唻架嘛...

好多都係情侶, 咁屋企可能唔方便嘛...
我有朋友結咗婚, 都係咁去啦... 佢哋話... 唔想成日都喺屋企, 想轉吓環境嘛...

台灣宜家都有好多時鐘酒店好靚架... 但人家個名就無講明係時鐘酒店囉, 唔平架... 當然如果想住幾晚都得啦... 但絕對唔平囉... 人家啲房好多主題架... 上次同老公去台北都想去睇吓... 但... 我哋想去八吓嘅房都貴... 超出咗我哋 budget... 所以... 下次應該會去試試.. 嘻嘻...

大宅

原帖由 焯媽媽 於 10-4-30 12:53 發表
樓主, 千其唔好啤住我, 我和老公都會去的,

有次在台灣, 有間酒店特別平, 入住後才知是時鐘酒店, 因為價錢是2小時計..

上個月先一齊去了深圳搰骨, 過了一夜, 黃朝八晏先走出來... ...

aiya, 而家講緊香港地, 一至五呀, 係未真係咁多夫妻?

大宅

好媽媽勳章

我都好想知...等以後唔會被人啤都唔知咩事, 死得不明不白~
原帖由 Bman 於 10-4-30 13:04 發表
不如樓主解釋下點解要啤人先啦, 我諗唔到理由啤佢呀, 可能你講出唻我覺得合理, 以後見親都幫手啤佢地!

大宅

好媽媽勳章

"你想..酒店"??

都會八卦地看一眼. 因我未去過.

大宅

原帖由 Sueita 於 10-4-30 13:09 發表
我都好想知...等以後唔會被人啤都唔知咩事, 死得不明不白~

如果你係太太, 我真係冇望, 因為通常男人一支公, 我只會卑個男司機. 我車喺大路佢喺時鐘酒店出黎一定會對望, 佢既表情你會知冇怪錯好人. 我同意召妓唔關我事, 正如人地掉垃圾可以唔關我事, 不過兩者都係犯法. 我只係用眼卑個男人, 真心希望冇對佢既身體同心靈造成損傷.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實樓主點會知個女人係成晚無落妝? 可能人地係朝早化呢.

子爵府

原帖由 qqbabe 於 10-4-30 13:28 發表

如果你係太太, 我真係冇望, 因為通常男人一支公, 我只會卑個男司機. 我車喺大路佢喺時鐘酒店出黎一定會對望, 佢既表情你會知冇怪錯好人. 我同意召妓唔關我事, 正如人地掉垃圾可以唔關我事, 不過兩者都係犯法. 我只 ...

召妓唔犯法架喎, 賣淫就犯法

珍珠宮

環保接龍勳章

唔會~~
人生本是苦

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔會,我同c6都會去

子爵府

原帖由 kc_01k 於 10-4-30 13:34 發表

happy完, 化返個神采飛揚妝返工

大宅

原帖由 小玲太太 於 10-4-30 13:35 發表

召妓唔犯法架喎, 賣淫就犯法

有金錢交易既召妓係犯法, 賣淫先唔犯法, 操控賣淫亦犯法.

大宅

好媽媽勳章

明白了, 以後我一定要C6同我一齊走先得~
原帖由 qqbabe 於 10-4-30 13:28 發表

如果你係太太, 我真係冇望, 因為通常男人一支公, 我只會卑個男司機. 我車喺大路佢喺時鐘酒店出黎一定會對望, 佢既表情你會知冇怪錯好人. 我同意召妓唔關我事, 正如人地掉垃圾可以唔關我事, 不過兩者都係犯法. 我只 ...

子爵府

試過同ex去酒店, 早上佢返工先, 我都係比佢遲少少, 化個靚妝先走

大宅

原帖由 kc_01k 於 10-4-30 13:34 發表

我諗有化妝既人會知過左成晚既妝同新化既妝有mud分別.

翡翠宮

原帖由 qqbabe 於 10-4-30 13:37 發表

有金錢交易既召妓係犯法, 賣淫先唔犯法, 操控賣淫亦犯法.

當然唔係啦樓主, 如果咁講, 賣淫唔犯法, 但金錢交易既召妓係犯法, 咁賣淫嘅咪實無糧出?

• 援交/性工作是否犯法?召妓是否犯法?
如持有香港居民身分證(不受個別逗留條件限制),在私人地方為他人提供性服務並不違法。異性間及女性同性間的性交易需年滿16歲,男性同性間的性交易需年滿21歲。

大宅

其實我反而贊成賣淫合法, 好過d老豆老師醫生走去搞自己個女, 病人同學生啦, 有個正常渠道嘛, 到時d工作者同場所都要立法監管, 年年驗身, 咁咪仲好!
講野唔好笑又唔識講爛gag
上forum只為吹水唔好同我認真

大宅

如果真係卑中大家c6, 唔好意思!:mrgreen:

大宅

有乜好理

大宅

原帖由 Bman 於 10-4-30 13:41 發表
其實我反而贊成賣淫合法, 好過d老豆老師醫生走去搞自己個女, 病人同學生啦, 有個正常渠道嘛, 到時d工作者同場所都要立法監管, 年年驗身, 咁咪仲好!

其實兩者唔係互不相容, 即係變態父親就算召妓, 都有可能攪自己個女.

首頁
12345...7

尾頁

跳至