自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

後日就生日啦, 而家又唔知興d咩brand, 我想買頸鏈/錶... 定係大家有咩心水推介下比我丫, 救我丫....

大宅

你應該照佢平時喜好去決定買咩,
因為買到佢唔鍾意仲麻煩,
你平時冇觀察到佢鍾意咩?

大宅

底褲

大宅

原帖由 nana832 於 10-5-3 09:53 發表
你應該照佢平時喜好去決定買咩,
因為買到佢唔鍾意仲麻煩,
你平時冇觀察到佢鍾意咩?

佢會交下D頸鏈丫, 錶咁LOR, 唉, 男人野好難買丫......

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

銀包.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以睇下佢既喜好

2年前喜歡 NDS, 就買 NDS
上年話想換銀包就買銀包
今年 C6 話佢部電腦好慢, 想換.... 唉!!! 佢仲多要求過我

大宅

好媽媽勳章

你自己先了解佢㗎喎,又要睇吓咩 budget,好難答。 不過男人通常都離唔開錶呀,銀包,鎖匙扣,皮帶,電子產品等等........

首頁

尾頁

跳至