懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日到東區醫院做登記同抽血,姑娘話今個月開始可免費做Oscar,我約咗26/5做.
唔知係咪全部醫院都有?

洋房

我係QE 生, 1 月時亦有做免費 Oscar, 但不知是否每間都有 !!!

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你係咪高0 呀? 我上個月登記, 聽日做oscar 都係要比$1600 喎?
原帖由 小雀仔 於 10-5-3 20:19 發表
我今日到東區醫院做登記同抽血,姑娘話今個月開始可免費做Oscar,我約咗26/5做.
唔知係咪全部醫院都有?

大宅

原帖由 nicksonma 於 10-5-3 21:04 發表
你係咪高0 呀? 我上個月登記, 聽日做oscar 都係要比$1600 喎?

唔係呀.我32呀.

大宅

原帖由 cynixjoe 於 10-5-3 20:50 發表
我係QE 生, 1 月時亦有做免費 Oscar, 但不知是否每間都有 !!!

請問你做oscar時,係醫生定姑娘照?有冇講性別?
謝謝你.

大宅

畀面勳章

原帖由 小雀仔 於 10-5-3 20:19 發表
唔知係咪全部醫院都有?

我都係今早到東區登記及抽血, 哈~ 可能今日同你一齊登記做Oscar, 姑娘係話而家免費, 我重以為我係高齡所以免費, 咁即係所有人都係免費喎, 但唔知有冇得免費做埋結構呢?

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

咁正? oscar都可以唔洗錢? 我2月時向威院做都收$1300....

公爵府

畀面勳章

唔係嘛?咁威院有冇?

大宅

原帖由 M.C.123 於 10-5-3 22:16 發表

我都係今早到東區登記及抽血, 哈~ 可能今日同你一齊登記做Oscar, 姑娘係話而家免費, 我重以為我係高齡所以免費, 咁即係所有人都係免費喎, 但唔知有冇得免費做埋結構呢? ...

真係"喬"啦.可能今朝重坐你隔離^^添
結構都係免費,我上胎就姑娘照,佢話我胎盤低,嚇死我.
第二日立即睇多個醫生,佢話我好正常......http://forum.baby-kingdom.com/images/smilies/default/bb40.gif

大宅

免費咁好??
我今日去廣華登記, 姑娘都冇話我知...

禁止訪問

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

唔係ma, 上兩個月仍要收費喎!

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

可能一間間唔同, 以前東區係高0/高危先免費做唐氏檢查 , 而家可能改咗; 不過, QM就一向都係高0/高危先免費做唐氏檢查。九龍/新界既e院就唔清楚lu

別墅

好媽媽勳章

你就好拉, 我12月時, 東區無得FREE 照OSCAR, 要AGE 35, 所以出去照了。

珍珠宮

咁好,QE話唔係高齡,唔會做OSCAR,要自己出去做

大宅

好媽媽勳章

原帖由 M.C.123 於 10-5-3 22:16 發表

我都係今早到東區登記及抽血, 哈~ 可能今日同你一齊登記做Oscar, 姑娘係話而家免費, 我重以為我係高齡所以免費, 咁即係所有人都係免費喎, 但唔知有冇得免費做埋結構呢? ...
我上個月係東區照結構,都係唔使錢(連$60都唔使)
照果個應該係姑娘(高級果d),但係超級好人,好細心咁逐個器官講我知
我問佢知唔知仔定女時,佢話bb姿勢睇唔到,但都盡量幫我望下
同埋記住照之前要膀胱滿,唔係會照得唔清楚(我就照之前去左廁所,所以照得唔太清楚)

大宅

免費甘好,上個月做完,要$1250~~

首頁

尾頁

跳至