爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

chanbibi好幸福哦
而家有能力又肯擔起頭家既男人真係好少
好似我有個親戚,無本事又要扮大男人,
連佢阿媽都忍唔住話佢:你有本事先學人大男人啦

別墅

回覆 19# wcandtt 的文章

agree
能夠教導好D小朋友,令佢地健康成長,
係另一種成功,唔一定出黎做野先叫有貢獻

子爵府

好媽媽勳章

因為我都打算會今年讀書, 而家睇下到時亞b出世, 我又返工又讀書又湊b, 搞唔搞得掂. 如果唔掂, 就辭工專心響屋企湊b+讀書, 同老公講, 讀完書出番來做野.......

好似玩攻心計tim.....

大宅

原帖由 阿早! 於 10-5-7 16:14 發表
因為我都打算會今年讀書, 而家睇下到時亞b出世, 我又返工又讀書又湊b, 搞唔搞得掂. 如果唔掂, 就辭工專心響屋企湊b+讀書, 同老公講, 讀完書出番來做野.......

好似玩攻心計tim..... ...

你無老人家可以幫手睇﹐除非請工人﹐否則都無乜可能湊b+讀書。尤其是BB未戒夜奶之前﹐每兩三個鐘頭喂奶換片﹐真係唔係人咁品﹔兩年前我個女出世﹐我可以話頭嗰幾個星期係我一生中身心覺得最疲倦嘅日子呀。

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 sshoi 於 10-5-7 20:34 發表

你無老人家可以幫手睇﹐除非請工人﹐否則都無乜可能湊b+讀書。尤其是BB未戒夜奶之前﹐每兩三個鐘頭喂奶換片﹐真係唔係人咁品﹔兩年前我個女出世﹐我可以話頭嗰幾個星期係我一生中身心覺得最疲倦嘅日子呀。 ...

我都預左唔掂......嘿嘿嘿.......到時就乘機嗌要resign響屋企湊仔+讀書

首頁

尾頁

跳至