想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨日去睇遲ec , 我講到明話要生仔,佢開左消遙散,補腎散比我,但係冇開助孕丸比我,可以佢見我唔係結婚好耐,唔開d咁勁比我,佢叫我食住先,食完好既,再配,今個月如果計準排卵的話,今個月可能都有啦!

我: d 葯係咪生仔架,我要仔喎~
ec: 得架啦~你都似係生仔
我: 吓,咁都知?真係睇相咁,睇得出架?
ec: 唔係~你個脈似會生仔多

wa~搞到我好興奮呀!!未有都預知會生仔,希望佢開口中

其實有冇jm都食過佢開既消遙散,補腎散,其實係調理定真係for 生仔?

洋房

Wa....So kin?

原帖由 natalielyt 於 10-5-4 14:51 發表
昨日去睇遲ec , 我講到明話要生仔,佢開左消遙散,補腎散比我,但係冇開助孕丸比我,可以佢見我唔係結婚好耐,唔開d咁勁比我,佢叫我食住先,食完好既,再配,今個月如果計準排卵的話,今個月可能都有啦!

我: d 葯係咪生仔架, ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

1/2 機會, 實有機撞中. 有一位何EC 都話可以揀生仔生女唔同藥方啦

別墅

原帖由 miffymiffy 於 10-5-4 15:21 發表
1/2 機會, 實有機撞中. 有一位何EC 都話可以揀生仔生女唔同藥方啦

我都聽過呀,我都有配合飲寶礦力果d,都係盡力做

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 natalielyt 於 10-5-4 15:23 發表

之前網上搵到, 俾你參考/研究下:

http://blog.baby-kids.com.tw/print.php?articleId=10752&blogId=36

祝你一擊中囝

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 natalielyt 於 10-5-4 15:23 發表

係囉... 佢實有1/2機會估中架喎...
我唔係潑你冷水呀...
只係見你好似真係當真咁...
怕你希望越大... 失望越大咋...
其實你第一胎... 仔女都冇所謂啦...
要好要乖要健康... 仔女都好...
Good Luck~~

別墅

咁我又唔係真係當真,其實覺得神奇,都唔知佢憑咩咁講,佢又唔答我點解喎

只係因為99果邊like 仔,所以我冇形中恨仔,其實我同老公仔女都冇所謂,只不過生左個仔,可以放心曬,冇壓力

恭喜你bingo呀~

原帖由 QQQme 於 10-5-4 16:19 發表

係囉... 佢實有1/2機會估中架喎...
我唔係潑你冷水呀...
只係見你好似真係當真咁...
怕你希望越大... 失望越大咋...
其實你第一胎... 仔女都冇所謂啦...
要好要乖要健康... 仔女都好...
Good Luck~~ ...

民房

我睇過遲ec啦!我明明無bb, 佢一把脈就話我有左!我再驗棒棒, 都係無~佢真係吹水唔抺咀呀!

別墅

原帖由 littlefat0410 於 10-5-4 16:49 發表
我睇過遲ec啦!我明明無bb, 佢一把脈就話我有左!我再驗棒棒, 都係無~佢真係吹水唔抺咀呀!

咁佢開左咩藥比你呀?

首頁

尾頁

跳至