跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

多謝晒大家呀! 放心,我係唔會咁易放棄架! 我都聽過唔少case係咁,只係想唔到會發生係自己身上. 希望真係可以快d再嚟過啦! 振作中...!

大宅

都係. 咁一於咁話! 睇中醫! 多謝你嘅意見!

原帖由 阿早! 於 10-5-5 10:22 發表

係呀, 果時響"想生bb"你比左好多資料我架....
我會繼續收集多d資料, 等你返來比你慢慢歎

如果你有好既中醫, 我覺得睇中醫好d, 因為會視乎你情況去開藥, 例如惡露清得快就可以快d開始補. 廿八坊好似定左 ...

禁止發言

大宅

希望你早日調理好身體, 生番個白兔仔呀~

大宅

聽到你既消息我都有D 心"up", 唔好唔開心, 真係早知好過遲知, 調理好後又可以黎過, 到時一定生個肥肥白白既bb ~ 唔開心既事就唔好再諗 .. 你要加油呀, 係度所有jm都會支持你 ..

我前日都見紅... 入左急証, 個時都好驚.. 醫生話係作小 x, 而家都無野可以做, 只可以日日在屋企休息, 唔周圍去, 我同自己講 : 係你既點趕都唔走, 唔係你既就點留都無用, 所以我而家反而放鬆左...

複式洋房

好媽媽勳章

makdoudou︰見到你的振作,知道你一定會好好保重自己的身體!加油!為你祈禱!希望你可以好快咁同我地講︰你將會做兔年媽媽!

泰迪bb仔︰希望你的bb乖乖,可以健康成長!不要太擔心!

複式洋房

你要養好身體, 雖然係有D難過, 但係都唔可以影響心情, 要樂觀面對呀, 我之前都係睇中醫調理身體, 時間可能係長D, 不過好好架
希望你兔年生個健康BB

大宅

我唔識講乜嘢去安慰你,但係我覺得你好堅強!!
努力呀!!!記住哩個月好緊要嫁,要好似人哋生完,坐月咁補身嫁!!!!只要補得好,JM話三個月都可以再懷孕嫁!!!

大宅

加油呀!!你要樂觀啊~你0既振作同堅強一定能令你如願成為兔媽媽架!!祝福您

別墅

調節心情;調理身體;失去的總會再來!加油!

大宅

多謝各位!
頭先去買野食, 突然諗..."我依家咩都食得啦...! 正!" 不過都唔敢太過份,因為我要打好d身體個底嘛.

泰迪bb仔,你都要好好休息吓,快鬆心情bb一定冇事架!

男爵府

原帖由 makdoudou 於 5-5-2010 09:44 發表
早早, siuting111, 多謝您! 同你由另一個版面一齊過嚟, 真係好似識咗好耐咁. 好唔捨得你哋呀! 我重新嚟過之後一定會再搵你哋請教過湊b經驗, 你哋記得留番d料比我呀!

我都留意緊廿八坊呀, 但唔知應該睇中醫定係自行 ...

我唔會忘記你,同樣主一定唔會遺忘你~
我亦會係禱告中紀念你~

相信主 會祝福你的,你一定可以做媽媽.
奉主聖名,makdoudou姐妹調理好身子後,bb好快出現,健健康康~
所有jm都係,bb一定會健康成長的.

makdoudou祝福你,我們支持你!!!

健健康康,快高長大啊~

大宅

多謝你嘅祝福同埋為我禱告!

原帖由 siuting111 於 10-5-5 14:14 發表

我唔會忘記你,同樣主一定唔會遺忘你~
我亦會係禱告中紀念你~

相信主 會祝福你的,你一定可以做媽媽.
奉主聖名,makdoudou姐妹調理好身子後,bb好快出現,健健康康~
所有jm都係,bb一定會健康成長的.

makdoudou祝福你, ...

大宅

知道後好難過, 但好佩服你既樂觀堅強. 希望你好好保重身體, 然後重新出發. 我知道你會係一個好媽媽! 加油!

大宅

多謝呀! 你都要多休息,食多d野呀! 祝你bbs健健康康! 相信呢度每位都係好媽媽嚟架! 加油!

原帖由 smallbrother 於 10-5-5 15:29 發表
知道後好難過, 但好佩服你既樂觀堅強. 希望你好好保重身體, 然後重新出發. 我知道你會係一個好媽媽! 加油!

大宅

畀面勳章

makdoudou :

聽到你呢個消息好唔開心, 你記得我嗎? 我地差不多一齊過版的, 所以聽到你呢個消息真係好唔開心, 但見到你好堅強, 你要加油, 現在調理好身體先, BB 好快會再來

大宅

我當然記得你啦! 多謝你鼓勵呀! 記得收多D料留比我呀! 我都祝你生個肥肥白白嘅BB,最緊要健健康康!

原帖由 M.C.123 於 10-5-5 16:35 發表
makdoudou :

聽到你呢個消息好唔開心, 你記得我嗎? 我地差不多一齊過版的, 所以聽到你呢個消息真係好唔開心, 但見到你好堅強, 你要加油, 現在調理好身體先, BB 好快會再來 ...

洋房

原帖由 makdoudou 於 10-5-5 16:47 發表
我當然記得你啦! 多謝你鼓勵呀! 記得收多D料留比我呀! 我都祝你生個肥肥白白嘅BB,最緊要健健康康!

makdoudou, 我找到一D資料比你,佢有之後調養,希望你有用.加油期待你的好消息.
http://www.healthwomen.com.tw/pregnant.syndrome.htm

大宅

好多謝你呀! 資料好有用呀! 我會好好記住, 手術後拿拿聲調理好先! 感激感激!

原帖由 Mickeyf 於 10-5-5 17:49 發表

makdoudou, 我找到一D資料比你,佢有之後調養,希望你有用.加油期待你的好消息.
http://www.healthwomen.com.tw/pregnant.syndrome.htm

大宅

makdoudou..

剛睇到你個消息..個心好酸..你要調理好個身體..bb好快番來...果個中醫係遠d..佢ok ga..你可以考慮下...你要加油呀..

原帖由 makdoudou 於 10-5-4 23:19 發表
係呢3個幾星期裡面,真係過得好漫長...終於都可以有個解脫...
今日搵咗另一位醫生幫bb做檢查. 証明咗bb沒有再增長兼胎囊變形. 聽到當然好傷心, 但可能之前已經有定心理準備, 所以還可以吧. 但手術後要面對另一個小 ...
出世 38周 - 8lbs

首頁
12345...7

尾頁

跳至