論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我最近有個friend 都係咁,唔知多唔多人係咁呢?

又要從頭做過所有野,好煩呀~~~~~

大宅

Me too! The bun got her visa before christmas, but then she said she didn't have enough money to come.

So I had to apply for another maid, and the agent didn't even refund the agency fee to me!!

伯爵府

咁個工人唔駛賠架? 依家係佢既問題喎.

大宅

好媽媽勳章

我上年暑假都係咁呀!, 出晒visa, 都黎唔到, 個衰agent, 仲講大話, 等無可等先話叫我揀個現成喎!我老公興到立刻走, 叫佢退agent fee, 佢話1) 再揀過, 2)只可退一半,
我地唯有揀2......:;pppp:

別墅

我更慘! 連走兩件..依家重等緊第三件o既VISA批. 前前後後攪o左半年

男爵府

不如講下d好事,唔好等你咁擔心啦 ^_^
我個賓同我另一個朋友既bun同一時間請,攪好晒visa後都如期黎到,無話唔黎 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

Me too. But the agency refund all $.

複式洋房

原帖由 JJ2601 於 10-5-6 09:50 發表
我上年暑假都係咁呀!, 出晒visa, 都黎唔到, 個衰agent, 仲講大話, 等無可等先話叫我揀個現成喎!我老公興到立刻走, 叫佢退agent fee, 佢話1) 再揀過, 2)只可退一半,
我地唯有揀2......:;pppp: ...

咁都得,我個agency都ok,知道有問題都即刻同我講,咁我就揀過另外一個,佢現貨有兩三個比我睇,有一個都ok,不過要同c6再傾下,如果唔啱,agency話呢個月尾佢地會過去菲律賓揀人,到時會同我揀過。我見佢都幾負責任,我又無諗住要退錢喎。

複式洋房

原帖由 momo88888 於 10-5-6 16:23 發表

咁都得,我個agency都ok,知道有問題都即刻同我講,咁我就揀過另外一個,佢現貨有兩三個比我睇,有一個都ok,不過要同c6再傾下,如果唔啱,agency話呢個月尾佢地會過去菲律賓揀人,到時會同我揀過。我見佢都幾負責任,我又無諗住要退錢 ...

小心〝局〞你要現貨

複式洋房

原帖由 rachellam 於 10-5-7 01:22 發表

小心〝局〞你要現貨

謝謝提點。

首頁

尾頁

跳至