想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

一直都好想生一個虎bb, 因為我同媽媽都係老虎. 而家依個願望永遠都唔可以達到喇. 係好傷心, 不過都要接受......

男爵府

黎緊呢個cycle..可能賜個兔b比你....

大宅

我就最緊要有得生!!!!!!^^
m仲未來,話唔定仲有機既!!:)
萬一真係冇,
下個月再try過!!!
我下個月會正式量體溫、買紅綠d~~~
當然希望唔洗買啦....

複式洋房

我都要同虎bb講bye bye,希望主天快d賜過兔bb比我,祝各位jm快d bingo

複式洋房

我都要同虎bb講bye bye,希望天主快d賜過兔bb比我,祝各位jm快d bingo

大宅

兔仔都好好o架!大家一齊努力啦!

大宅

一日M未到..都有機架..
我尋日CHECK到Bingo.但一直都有好強烈既m feel呀!!!!
到而家都係..-_-"

大宅

bipak218 恭喜哂你呀! 我o係你個post都有留言比你. 不過o係依道再恭喜你收到份咁好既生日禮物. 我都好希望好似你咁.

大宅

原帖由 卉卉 於 10-5-6 12:29 發表
黎緊呢個cycle..可能賜個兔b比你....

承你貴言! 都好, 等我生個兔大b啦!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

虎b 我要投降了!
而家只希望快d 有bb呀!

原帖由 Sakpp 於 6/5/2010 12:18 PM 發表
一直都好想生一個虎bb, 因為我同媽媽都係老虎. 而家依個願望永遠都唔可以達到喇. 係好傷心, 不過都要接受......

每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

原帖由 Sakpp 於 2010-5-6 14:35 發表
bipak218 恭喜哂你呀! 我o係你個post都有留言比你. 不過o係依道再恭喜你收到份咁好既生日禮物. 我都好希望好似你咁.

多謝你呀...記住呀..一日未黎m都仲有機會架.唔好放棄呀.加油!!!!

別墅

好媽媽勳章

我今日d32, m小姐遲咗, 用準快易chk又唔中, 個人又冇谷m feel, 都唔知想點. 依家安慰自己, 一日未黎m, 一日仲有機啦. 虎b last chance..............

別墅

我2009年聖誕節時都中左獎架, 以為今年8月可以做虎媽架, 不過個天話比你中左獎, 但係無禮物收之麻, 我而家都等緊做兔媽媽.

大家加油! yes !

大宅

原帖由 aaroncheung 於 10-5-6 16:16 發表
我今日d32, m小姐遲咗, 用準快易chk又唔中, 個人又冇谷m feel, 都唔知想點. 依家安慰自己, 一日未黎m, 一日仲有機啦. 虎b last chance..............

祝bingo! 虎b! bingo! 虎b! bingo!
哈哈. 一日未黎m, 又未有m feel, 仲有機會架!
不過我真係就黎人都癲! 哈哈!

子爵府

BK Milk勳章

兔Baby都好,同埋你都未m黎,放鬆d,加油~~
原帖由 Sakpp 於 10-5-6 12:18 發表

子爵府

BK Milk勳章

Congrats~~想請問你試幾耐?!
原帖由 bipak218 於 10-5-6 14:08 發表
我尋日CHECK到Bingo.但一直都有好強烈既m feel呀!!!!
到而家都係..-_-"

大宅

原帖由 ilovedogs322 於 10-5-6 16:50 發表
兔Baby都好,同埋你都未m黎,放鬆d,加油~~

多謝你呀!

大宅

bipak218

可否分享下經驗

原帖由 bipak218 於 10-5-6 14:08 發表
到而家都係..-_-"

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

我今日都有好強烈既M feel呀!個小腹漲痛,D M 好似準備湧出黎咁!check紅D都係得個哄,睇黎都係要同虎B講bye bye啦!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

睇黎c6都好想要bb 呀, 岩岩問我呢期有無行,
我話我check 過好似無,佢就唔係好開心啦!

anyway 我都係預佐無啦,今日朝好似m痛呀!

紅d我係白雪雪呀!

原帖由 suetchingBB 於 6/5/2010 10:04 PM 發表
我今日都有好強烈既M feel呀!個小腹漲痛,D M 好似準備湧出黎咁!check紅D都係得個哄,睇黎都係要同虎B講bye bye啦!

每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

首頁

尾頁

跳至