自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我又唔覺, 電器唔多選擇, 買件底衫貴過花園街(剛買完所以記得價錢), 貨架立立亂又係選擇唔多(除左文具), overall可能平ddd啦, 但唔會特登上去買......
原帖由 surewin 於 10-5-7 11:35 PM 發表
我家裡差不多所有電器都是在教協買的, 因為我們已"格"過價了!!! 另每次去海馬公園都在教協買票架!!!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果為左平d而limit自己選擇, 我就覺得唔抵了....
原帖由 allmylove 於 10-5-8 12:07 AM 發表
係~佢只不過某dd野係平d....其他都麻麻....有時仲比外面貴添呀

王國長老

我都有朋友介紹過wor, 係咪yahoo有賣廣告果間?
其實而家好多細舖都有套餐, 平好多架
原帖由 魚生 於 10-5-8 11:13 AM 發表
電器你要睇file訂架,多數都平過外面,不過我發現紅勘有間野可以平過教協!

王國長老

可以則則膊用過期証
原帖由 魚生 於 10-5-8 12:09 PM 發表
要用証架,用no唔得架!

王國長老

因為我之前都係借卡, 我都唔知咁多架嘛, 去到俾錢, 個cashier"o都"完話張卡過期要續喇, 跟住繼續收錢
我見我同事都係長期拎住張過期卡, 所以我唸應該可以掛?
原帖由 早教媽媽 於 10-5-9 06:35 PM 發表

可以咩 ? 每年o既顏色唔同喎.
而且而家用scanner 嘟機, 應該知道係過期 (唔係淨係show 証o架)

王國長老

我識答WOR:lol
一個家教會有5張(如果學校肯幫手申請), 至於果5張點分配就係學校既事喇
原帖由 揚莉煒媽咪 於 10-5-12 11:10 AM 發表
係可以申請o既
不過睇學校幫唔幫手申請囉

王國長老

咁我又唔知學校填左咩落位表度........只知有幾張証, 有用就拎LOR
(証上有寫家教會, 不過無人名)
原帖由 Sindy 於 10-5-12 12:11 PM 發表
果五張證係要家教會委員上名架(無記錯張表既話).......基本上係叫做果幾個委員的,但學校點做就間間唔同

首頁

尾頁

跳至