家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

Bug Scare德國驅蟲大王驅蚊器有冇用?

禁止訪問

男爵府

我住村屋, 門口外是花園有蚊網. 天花成日都有蚊出現. 煩!! 我8號買左個 德國驅蟲大王 (全效版). 都係諗住二百幾trytry. 實在試過太多方法la. 插左3日(24hours). 好開心個廳今晚出現過一隻.門口天花的光管平時好受蚊歡迎. 今晚只係得2隻. 我以為今晚無乜. 走出花園另一邊光管睇.(轉左彎) O! so many. 睇多幾日,如果個廳一樣. 就買多一個係花園,一個係呀仔房.

大宅

how much ?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

對我嚟講無用!蚊蚊多到成日係樓梯到飛,出入門口要九秒九,費時比蚊蚊入屋!

禁止訪問

男爵府

舊年我買左個, 放係廳, 四腳蛇就無係廳出沒, 但係我老公見佢係廚房, 所以最近都買多個來招呼佢, 希望佢快d搬走啦!

原帖由 winnie19992000 於 10-5-11 21:38 發表
我住村屋, 門口外是花園有蚊網. 天花成日都有蚊出現. 煩!! 我8號買左個 德國驅蟲大王 (全效版). 都係諗住二百幾trytry. 實在試過太多方法la. 插左3日(24hours). 好開心個廳今晚出現過一隻.門口天花的光管平時好受蚊 ...

別墅

would it be harmful of kids? as my kid is only two year old. would anyone advise me where can I buy and the price?

大宅

對蟑螂有無效架?

伯爵府

畀面勳章

如果對四腳蛇有效就好了, 我最怕半夜入廚房, 一開燈就見到佢. 有時我用老鼠膠招呼佢. 哈哈.
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

首頁

尾頁

跳至