自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

水晶宮

我好好彩啊
第二次玩一樣食白果
少奶奶的身份,丫頭的命...

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 54heima 於 10-5-10 10:36 發表
我好好彩啊
第二次玩一樣食白果

me 2, 睇怕我哋係BK中o既小數

伯爵府

好媽媽勳章

佢話我抽中咗喎............睇吓有冇 show 出嚟先

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我覺得好大整古囉!大派好媽媽勳章,但係又要幸運先可以抽到

原帖由 cathy913 於 10-5-10 10:36 發表

改名叫"幸運好媽媽"
起碼抽唔中, 都仲係好媽媽

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

抽唔中....好唔開心

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cathy913 於 10-5-10 10:31 發表
第1次, 前4格 5分
第2次, 50分
第3次, 前4格 5分
第4次, 前4格 5分
第5次, 前4格 5分
第6次, 前2格 10分
第7次, 前4格 5分
第8次, 前2格 10分
第9次, 50分

第10次, 終於中左啦 ...

恭喜恭喜

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁呢D咪大整古囉,攪到連第2次都抽唔到既人咪仲唔開心!

原帖由 edea 於 10-5-10 10:36 發表

唔好咁啦, 一個遊戲o者, 抽唔到同妳係咪一個好媽媽無關既

珍珠宮

好媽媽勳章

我第16次先抽中,

條氣唔順, 抽完再抽, 前前後後試了16次先得,

有無人次數多過我?

伯爵府

好媽媽勳章

你已經抽咗10次

我都冇咩抽獎運, 但估唔到今次咁好彩
原帖由 DoReMi媽媽 於 10-5-10 10:37 發表

me 2, 睇怕我哋係BK中o既小數

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原帖由 stkyo 於 10-5-10 10:33 發表
能夠補中就梗係開心,中唔到咪更唔開心,我玩左8次喇,次次都係停係個兩格。

大臣先生仲咁大整古,改個名叫”好媽媽勳章”但係又要幸運先抽到

原本第1次抽唔到我都唔開心,而家我真係唔開心喇!

...

我玩埋第2次的十次都唔中呀,
50分咁難我都中4次, 點解唔比我中一次勳章呀!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我抽中2次呀!:lol

象牙宮

我而家都好唔開心呀!

原帖由 mcdullyiu 於 10-5-10 10:42 發表

我玩埋第2次的十次都唔中呀,
50分咁難我都中4次, 點解唔比我中一次勳章呀!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我抽20次都唔中..
係咪多過你

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 edea 於 10-5-10 10:36 發表

唔好咁啦, 一個遊戲o者, 抽唔到同妳係咪一個好媽媽無關既

真係好人難做!!!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 stkyo 於 10-5-10 10:44 發表
我而家都好唔開心呀!

唔好唔開心啦, 無論BK俾唔俾哩個勳章你, 你喺你小朋友心目中都係一個好媽媽, 唔需要BK認同的, 再說, 要幸運先攞到, 已經唔係名符其實了, 只係一場遊戲嚟啫, 唔好俾佢影響到你現實中的心情, 我就話你係一個好媽媽!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好開心呀,第2次就中咗啦!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

廿次都唔中, 又無得再玩啦!

象牙宮

哈哈,其實唔係呢個問題,我係覺得自己好不幸囉,抽咁多次都抽唔中,轉黎轉去都係個兩格,我覺得係SET好左。第一次個陣無抽中,我都無唔開心,都有留過言講笑話。。。我都係想做個好媽媽o者,點解唔比機會我。今次轉左8次咋,我都唔敢轉,因為又係黎黎去去停個兩格。

原本設個遊戲係想大家開心,而家令到抽唔到既人更唔開心。

多謝你先DoReMi媽媽

原帖由 DoReMi媽媽 於 10-5-10 10:47 發表

唔好唔開心啦, 無論BK俾唔俾哩個勳章你, 你喺你小朋友心目中都係一個好媽媽, 唔需要BK認同的, 再說, 要幸運先攞到, 已經唔係名符其實了, 只係一場遊戲嚟啫, 唔好俾佢影響到你現實中的心情, 我就話你係一個好 ...

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

今日一抽就抽中啦 ,總算有D安慰

象牙宮

係架!原來好媽媽仲難做呀!

原帖由 cy101 於 10-5-10 10:45 發表

真係好人難做!!!

首頁
12345...16

尾頁

跳至