潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係咪最近多左312返?

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

近排係多左,妳排左未呀?AD有冇CALL妳?
我要食牛柳

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我上2星期都收到call,111同312都有呀~

侯爵府

原帖由 hellomiffy 於 10-5-10 11:24 發表
我上2星期都收到call,111同312都有呀~

所以尼,應該等一等啦.星期日我剛剛買左隻U-BOAT呀.

我要食牛柳

男爵府

有呀..就係CALL左我...之前諗住買黎做生日禮物送比老公...生日又過左..而家心大心細唔知要唔要好.....

原帖由 咸濕大師 於 10-5-10 10:26 發表
近排係多左,妳排左未呀?AD有冇CALL妳?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 咸濕大師 於 10-5-10 11:26 發表

所以尼,應該等一等啦.星期日我剛剛買左隻U-BOAT呀.
hehe~
咁係咪真係加左$$喇??
我同自己講,就算$$一樣,我賺左早一個月有得帶^^
我而家都好鍾意大大隻既錶,u-boat,個粒dic夠哂大!!

大宅

Is funny there are quite a lot of Panerai in the market. I reserve a limited edition Pam 028, they call me and said they have stock in Hong Kong and Beijing.

侯爵府

原帖由 Penguins 於 10-5-10 11:34 發表
有呀..就係CALL左我...之前諗住買黎做生日禮物送比老公...生日又過左..而家心大心細唔知要唔要好.....

我自己啦,見到太太喜歡的東西,我會買架啦,無咩生日唔生日,開心的天天都可以有驚喜,唔係什麼要咩特別日子.
我今年已買了2隻錶給太太,她今年生日,我只送左一個值幾百元的袋給她.
開心的,天天都是生日啦.

道理個個都明,但是否真係會咁做呢?

這是我個人意見咋,最緊要妳自己點睇.

我要食牛柳

男爵府

大師, 其實係我見312幾靚, 所以想送比佢做生日禮物.(佢無話過想要架!!!)
早兩日我比佢睇過312嘅相....佢仲話好似係我鍾意多D...

原帖由 咸濕大師 於 10-5-10 20:47 發表

我自己啦,見到太太喜歡的東西,我會買架啦,無咩生日唔生日,開心的天天都可以有驚喜,唔係什麼要咩特別日子.
我今年已買了2隻錶給太太,她今年生日,我只送左一個值幾百元的袋給她.
開心的,天天都是生日啦.

道理個個都 ...

侯爵府

原帖由 Penguins 於 10-5-10 21:43 發表
大師, 其實係我見312幾靚, 所以想送比佢做生日禮物.(佢無話過想要架!!!)
早兩日我比佢睇過312嘅相....佢仲話好似係我鍾意多D...

下下問他就無意思啦,我做人好睇互相,倒反轉你老公買野送俾妳,咁當然都好啦,咁最好是有驚喜ma,隻錶2份帶又如何?
唔一定是錶啦,一陣以為我放妳毒呀:;pppp: ,312都要5皮野呀.係應該要諗清楚d.
我要食牛柳

侯爵府

原帖由 hellomiffy 於 10-5-10 11:36 發表
hehe~
咁係咪真係加左$$喇??
我同自己講,就算$$一樣,我賺左早一個月有得帶^^
我而家都好鍾意大大隻既錶,u-boat,個粒dic夠哂大!!

good point!
我要食牛柳

大宅

大師,
有個題外話想問你, 我隻Panerai 個日曆窗圓鏡仔內有一水泡仔, 個錶郁, 個水泡會郁. 是否應該攞去太x錶行整? 隻錶係嗰度買. Thanks very much.

侯爵府

原帖由 mybabysharen 於 10-5-12 18:45 發表
大師,
有個題外話想問你, 我隻Panerai 個日曆窗圓鏡仔內有一水泡仔, 個錶郁, 個水泡會郁. 是否應該攞去太x錶行整? 隻錶係嗰度買. Thanks very much.

1.我估啦,妳講個點是一個反光點來,有日曆的錶都會係咁,這是正常,當然妳都可以羅去睇睇啦.

2.妳所講的太x錶行,我唔知有冇意會錯,太x錶行,不是AD來,但點都好啦,妳應該羅去,PANERAI維修中心,唔係羅去錶行,什麼錶都好啦,妳想錶行開妳隻錶呀?定係妳個隻牌子的維修中心,開妳隻錶呢?
我要食牛柳

大宅

Thanks.

原帖由 咸濕大師 於 10-5-12 21:55 發表

1.我估啦,妳講個點是一個反光點來,有日曆的錶都會係咁,這是正常,當然妳都可以羅去睇睇啦.

2.妳所講的太x錶行,我唔知有冇意會錯,太x錶行,不是AD來,但點都好啦,妳應該羅去,PANERAI維修中心,唔係羅去錶行,什麼錶都好 ...

大宅

好媽媽勳章

唔好意思, 借問聲, 係咪大行買錶一定無得分期O架,
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

侯爵府

原帖由 容媽媽 於 10-5-14 08:31 發表
唔好意思, 借問聲, 係咪大行買錶一定無得分期O架,

我記得之中,應該無啦,(我自己的大行定義)
我要食牛柳

大宅

好媽媽勳章

o.... 真係無得做分期, 咁我就只可以睇無得買啦,

原帖由 咸濕大師 於 10-5-14 09:36 發表

我記得之中,應該無啦,(我自己的大行定義)
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

侯爵府

原帖由 容媽媽 於 10-5-14 09:58 發表
o.... 真係無得做分期, 咁我就只可以睇無得買啦,

妳可以去d比較大的水貨店,個d就有幾間有
我要食牛柳

大宅

好媽媽勳章

係?! 咁去8吓先~ 唔該大師

原帖由 咸濕大師 於 10-5-14 10:07 發表

妳可以去d比較大的水貨店,個d就有幾間有