興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個日得閒, 但問題係....你地個個都訓練有素,我真有點怕會拖慢你地行山既速度,我都係諗諗好唔好行

侯爵府

其實我地又唔係比賽,同你行慢d都無問題!況且我都唔係行得好快,可能你仲快過我地呢!

原帖由 fong媽 於 10-5-25 19:43 發表
我個日得閒, 但問題係....你地個個都訓練有素,我真有點怕會拖慢你地行山既速度,我都係諗諗好唔好行

大宅

點亞, 你地試過一齊行未 ?

大宅

原帖由 goreme 於 10-5-31 10:56 發表
點亞, 你地試過一齊行未 ?

未~ 我月尾公司好忙,依家一堆文件今晚又會通頂,明天一號,我要忙到一號零晨應該先至可以攪掂......

暫時約咗 6月7下星期一吖嘛?!~ 我留咗電話,早一日通知我都行得O既!

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

侯爵府

ok 6月7日星期一,早一日call 你

原帖由 小樹熊 於 10-5-31 22:03 發表

未~ 我月尾公司好忙,依家一堆文件今晚又會通頂,明天一號,我要忙到一號零晨應該先至可以攪掂......

暫時約咗 6月7下星期一吖嘛?!~ 我留咗電話,早一日通知我都行得O既! ...

侯爵府

再問一次,有幾多人有興趣一起去行.

日期 : 六月七日
集合地點 : 油塘地鐵站
時間 : 上午八時十五分
路線 : 第一段 : 油塘至井欄樹,全程8公里,
第二段 : 井欄樹至獅子亭.都係8公里
頭段難度2星,尾段難度3星
* 可選擇祗行第一段,完成路口有巴士去西貢或九龍

大宅

好吸引, try to 請假

原帖由 瑄婷 於 10-6-1 14:22 發表

頭段難度2星, ...

大宅

如果"紅日" 去行, 早 d 行, 半日可以走, 又有無人有興趣

大宅

原帖由 瑄婷 於 10-6-1 14:22 發表

頭段難度2星, ...

ok, pm 俾個電話你

大宅

唔好意思, 今日下午要開會, 希望下次會join 倒你地. thx

侯爵府

唔緊要!下次啦!

原帖由 goreme 於 10-6-7 10:02 發表
唔好意思, 今日下午要開會, 希望下次會join 倒你地. thx

侯爵府

好開心認識小樹熊,今日我地雖然行錯左小小,不過都平平安安行了四個多小時,仲睇左好多豪宅!
小樹熊遠征加油呀!

大宅

原帖由 瑄婷 於 10-6-7 18:38 發表
好開心認識小樹熊,今日我地雖然行錯左小小,不過都平平安安行了四個多小時,仲睇左好多豪宅!
小樹熊遠征加油呀!

多謝妳~ 我今先至有得行,仲有妳老友呀~

我依家開到成枱都係嘢,將果幾日D嘢食左壓右壓希望盡量pack細D,仲開埋個磅望住D 咖啡呀、薯茸呀、power gel......係度諗仲可以揪起邊d呢? 希望拎少 20 、 30 g 一日都好呀!~

星期三 9/6 應該有得行呀,暫時應該係9至3,等緊朋友覆,希望有得行幾個鐘都好
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

大宅

你地好似行得好開心, 下次幾時 ?

原帖由 小樹熊 於 10-6-7 22:56 發表

多謝妳~ 我今先至有得行,仲有妳老友呀~

我依家開到成枱都係嘢,將果幾日D嘢食左壓右壓希望盡量pack細D,仲開埋個磅望住D 咖啡呀、薯茸呀、power gel......係度諗仲可以揪起邊d呢? 希望拎少 20 、 30 g 一日都好呀!~

...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

請問你們下一次活動會在幾時呢? 我好有興趣參加啊~~~平時都係坐寫字樓, 沒有做開運動, 希望可以應付啦. 不過, 我要星期六或星期日才可以參加啊~~~
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

可唔可以帶細路架?
我平時行開麥理浩徑7段或衛奕信徑唔知第幾段,但一樣係由9龍水塘到城門水塘;或者繞城門水塘一周,好想試下行第2度

大宅

不如間間單單, 試吓攪次期日行山團 ?

原帖由 小bie豬 於 10-6-8 16:07 發表
可唔可以帶細路架?
我平時行開麥理浩徑7段或衛奕信徑唔知第幾段,但一樣係由9龍水塘到城門水塘;或者繞城門水塘一周,好想試下行第2度

侯爵府

原帖由 goreme 於 10-6-9 15:29 發表
不如間間單單, 試吓攪次期日行山團 ?

好呀,但邊個做搞手?

大宅

我今日行咗東涌至大澳,最初plan都係360 > 鳳凰山,但係一到東涌開始落雨,行緊去村時閃電,係幾吓都閃到落地果種,最後即時改道,唔上360,改為"裙"邊過大澳。

雨一直落得好密、好密,宜係全身濕哂咁滯,地面又有點滑要幾小心行,不過好開心係一路行一路摵人地D荔枝、黃皮嚟食,哈~ 哈~ 哈~ 好好笑,係好天就無可能食到,係落雨呢D時間博無人見到就大膽起嚟:lol

如果妳哋行我要下個月返嚟先會JOIN妳地,:lol 我諗最快都要七月尾O架喇,返到HK都要休息夠先得,但係我會留意妳地動態啊

侯爵府

原帖由 小樹熊 於 10-6-9 23:13 發表
我今日行咗東涌至大澳,最初plan都係360 > 鳳凰山,但係一到東涌開始落雨,行緊去村時閃電,係幾吓都閃到落地果種,最後即時改道,唔上360,改為"裙"邊過大澳。

雨一直落得好密、好密,宜係全身濕哂咁滯,地面又有點滑要幾小心行,不過 ...

好利害呀,落雨都行仲要閃電........
好危險,下次唔好喇

首頁

尾頁

跳至