想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咦?! 有機喎!!

我第一胎時都會成日肚餓,但食得多又想嘔......咁你覺唔覺個肚'欖'大chor?

不過我個時都幾懵架,有chor成三個月先知 !!

大宅

有呀, 最近條腰粗咗, 肚腩都大咗, 但就冇想嘔喎~
唉...我見好多jm有齊晒d徵狀但最後都m小姐嚟咗, 所以我而家都唔敢抱太大期望呀.

原帖由 babymama07 於 10-6-11 10:10 發表
咦?! 有機喎!!

我第一胎時都會成日肚餓,但食得多又想嘔......咁你覺唔覺個肚'欖'大chor?

不過我個時都幾懵架,有chor成三個月先知 !!

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁又係,希望越大,失望越大...
不過如果我地是但一個有chor,記住報上黎,等大家開心下......
你會唔會下禮拜頭買支棒棒驗下呀??

大宅

我已經一早買定兩支活色生香, 尋日忍唔住用咗一支, 冇bingo, 可能太早, 我諗住下個星期三再驗, 希望今次bingo啦, 放心, 如果bingo, 我一定會上嚟報喜~~

原帖由 babymama07 於 10-6-11 10:24 發表
不過如果我地是但一個有chor,記住報上黎,等大家開心下......

大宅

我啱啱去廁所時抹到有少少啡, 但抹咗兩下之後就冇喇, 唔似係m, 會唔會係bingo咗嘅先兆?

大宅

你有冇bingo呀? 我今日day 33, 仲未嚟m, 但今朝check棒棒又冇bingo~

原帖由 babymama07 於 10-6-11 10:24 發表

首頁

尾頁

跳至