想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我前日去見工, 一座低個男老闆就問我 "你34 la wor, 有無仔女?" 我話無, 佢就話 "你無諗住生咩? 咁既年紀過多2年生唔到 la wor"..... 激死我
y

男爵府

原帖由 heheb415 於 10-5-15 17:03 發表
我前日去見工, 一座低個男老闆就問我 "你34 la wor, 有無仔女?" 我話無, 佢就話 "你無諗住生咩? 咁既年紀過多2年生唔到 la wor"..... 激死我

heheb415

依個男老闆真係衰,無理人感受,人地生唔生B關佢咩事,又唔係同佢熟

大宅

原帖由 heheb415 於 10-5-15 17:03 發表

依家d 老闆見工都係咁架,一知你結左婚,就問你有冇小朋友,如果冇,就問你有冇planning生bb,好q 煩,查家宅咁。

大宅

其實我都係分享吓咋﹗我結咗婚九年先有bb(以家個女九個月大), 細妹生咗兩個, 細佬都生咗, 我先有bb, 未有bb時我做咗好多嘢, 去咗家計會check, 兩公婆都正常, 我去跌打整番好條尾龍骨因為唔直, 有bb之前病到死吓死吓, 去睇中醫睇咗個幾兩個月, 戒晒凍嘢飲、辣、咖啡等, 再同中醫講想調理身體生bb, 再過咗一個月就有咗, 但當時無諗過咁快有, 因為都結咗婚九年, 身邊朋友生完一個又一個, 自己都好灰, 重諗過唔生養隻狗算, 連老公都話無所謂了, 有時d嘢真係無去諗的話就自然會來的﹗

首頁

尾頁

跳至