自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩政治就是要面皮夠厚...
少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

(明報)2010年5月16日 星期日 23:50

「...... 社民連主席陶君行...... 表示,對於有近六十萬市民支持「公投」感到自豪,是對本港的民主運動的序曲,將會不斷壯大。」

無言!!

大宅

這一票並非支持泛民,而是向建制派投反對票!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

都預左佢地會係咁架啦, 不過無諗過面皮真係成尺厚姐.

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 WChan 於 10-5-17 00:41 發表
都預左佢地會係咁架啦, 不過無諗過面皮真係成尺厚姐.

佢地唔面皮厚 又點做政棍呢
政客 我一向係冇一個信得過
政綱每個人都講就兇狠....做就碌X

我淨係會睇 我果區邊個做到實質野 我就會投佢票

別墅

經過呢次, 大多數人都應該睇清睇楚真正民意係邊度..

請搞事派唔好再用普羅大眾既錢來亂搞啦..

甘仲唔認衰? 仲唔收手? 仲想搞亂香港?
拜托!!! orz!!!
Winter Kids

伯爵府

原帖由 iamduku 於 10-5-17 00:47 發表
經過呢次, 大多數人都應該睇清睇楚真正民意係邊度..

請搞事派唔好再用普羅大眾既錢來亂搞啦..

甘仲唔認衰? 仲唔收手? 仲想搞亂香港?
拜托!!! orz!!! ...

呢班人面皮咁死厚, 仲點會認衰呀?

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

明明都已經跌到扒晒係地 ... 都仲死要面... 唔認衰... 係都要係地下挖番d沙上黎 ~ :;pppp:

男爵府

今次係補選投票率最低1次17.1% :-(

but

今次係補選人數最多1次57萬9000人

http://specials.mingpao.com/cfm/119_PollRate1.cfm?Mode=3

加埋打壓(唔好話無呀)有呢個數, 算係咁啦!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 keroroee 於 10-5-17 01:23 發表

but

http://specials.mingpao.com/cfm/119_PollRate1.cfm?Mode=3

加埋打壓(唔好話無呀)有呢個數, 算係咁啦! ...

平時補選都係一區之嘛
今次係全港
係唔係應該計返平時立法局人數呢???

至於你話打壓 我真係好好奇
你有受到打壓呀??
點解唔去選舉委員會投訴呀???

別墅

好媽媽勳章

原帖由 kk80400 於 10-5-17 01:30 發表

平時補選都係一區之嘛
今次係全港
係唔係應該計返平時立法局人數呢???

至於你話打壓 我真係好好奇
你有受到打壓呀??
點解唔去選舉委員會投訴呀??? ...

我覺得有打手多過打壓

珍珠宮

原帖由 babychacha 於 10-5-17 01:34 發表

我覺得有打手多過打壓

網上有唔同意見係好事呢ga
只要大家有禮貌咁去討論就得la

大宅

原帖由 SandyKL 於 10-5-16 23:49 發表
新聞報導話最新消息,投票率係17.1%,即係有57萬幾人去左投票。睇下聽日5人又點回應啦。

應該會話多過五十萬遊行, 比民主黨搞得更好, 得到史無前例既成功

只睇投票率己經出問題, 投對家既票同白票都當係公投成功既票, 你就知佢地幾無賴

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 keroroee 於 10-5-17 01:23 發表

but

到呢一刻都唔肯面對現實....真係無言
....

珍珠宮

原帖由 Pudgy 於 10-5-17 01:44 發表

應該會話多過五十萬遊行, 比民主黨搞得更好, 得到史無前例既成功

只睇投票率己經出問題, 投對家既票同白票都當係公投成功既票, 你就知佢地幾無賴 ...

侯爵府

好媽媽勳章

唉~~~~又要見到佢地5個:tongue: :tongue:

大宅

原帖由 vicki23126 於 10-5-17 00:07 發表
之前就話有3成人投票就叫成功,現在唔夠兩成,又話自己成功,真系唔知醜~~

佢地條頸塗曬印度神油, 所以佢地咪好硬頸, 誓不低頭!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

長毛話今次選舉係57萬比0, 佢地叫贏左.

原帖由 Pudgy 於 10-5-17 01:44 發表

只睇投票率己經出問題, 投對家既票同白票都當係公投成功既票, 你就知佢地幾無賴 ...

侯爵府

好媽媽勳章

真係唔頂唔得, 岩岩NEWS影住個公佈結果, 結果一定係黃某LA, 但影住果個林X麗, 真係勁不知所謂

大宅

but

如果社民連班支持者, 會用相同標準體諒下其他人就好

如果曾生學社民連班人咁, 下次政府施政唔掂, 賴社民連成日搞事唔配合施政(唔好話無呀), 大家又buy唔buy?

社民連日日搞搞震, 政府又遇上全球金融海潚, 百年難得一見, 但香港無出現嚴重衰退, 遠比歐美的好, 政府一句話算係咁啦!

大家又buy唔buy?

首頁

尾頁

跳至