跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 14:53 發表
我個仔都係呀,一見我返屋企,就即刻爬埋我度,扯到我褲甩咁濟要我抱.

yes... and..ererer!!! er 到我暈!
去廁所就真係綁佢係 bb chair 度﹐對著洗手間先咁去。

que sera sera! 認識你讓我更富有。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 14:54 發表
唔好咁啦,你有好多同個女相處的時間,老公又返公拼博.....

有時但願有個人陪下我.... 俾我發泄下。

子爵府

完全明白~~加油

原帖由 AsWife 於 10-12-13 14:55 發表

有時但願有個人陪下我.... 俾我發泄下。

子爵府

第日識行仲煩,要同佢喺廁所入面共處一室,唔係就喊到癲. 我記得以前大女就係.我要沖涼,佢坐喺座廁上面等我,一刻都唔比離開.

原帖由 AsWife 於 10-12-13 14:54 發表

yes... and..ererer!!! er 到我暈!
去廁所就真係綁佢係 bb chair 度﹐對著洗手間先咁去。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 15:13 發表
第日識行仲煩,要同佢喺廁所入面共處一室,唔係就喊到癲. 我記得以前大女就係.我要沖涼,佢坐喺座廁上面等我,一刻都唔比離開.

ho ho ho....
我朋友兩個under 3歲既又 okay wor...
自己可以玩/睇電視。

我希望可以 train 到 emma 唔好咁痴身。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Almaz 於 10-12-13 15:11 發表
完全明白~~加油

ai~~~~

唔知我可以‘捱’到幾時.... x___x

男爵府

畀面勳章

i am off to zzz

最近 BK 好靜~~

唔知Duck媽幾時返 HK?!

子爵府

GOOD NIGHT~~

原帖由 AsWife 於 10-12-13 15:21 發表
i am off to zzz

最近 BK 好靜~~

唔知Duck媽幾時返 HK?!

大宅

你現在返下工, 可能開始無咁痴身~
原帖由 AsWife 於 10-12-13 15:19 發表
ho ho ho....
我朋友兩個under 3歲既又 okay wor...
自己可以玩/睇電視。

我希望可以 train 到 emma 唔好咁痴身。

22sept09(22wk4d): 1.63lbs
28 Jan 10(10days): 3.088kg
27 Mar 10(2M10D): 4.7kg
27 May 10(4M9D): 5.6kg

男爵府

畀面勳章

原帖由 miemiedongdong 於 10-12-13 15:32 發表
你現在返下工, 可能開始無咁痴身~

返工果幾個鐘我掛住阿女~
亦擔心兩個老人家﹐尤其是我老媽縱壞阿女.....

男爵府

原帖由 AsWife 於 10-12-14 08:44 發表

返工果幾個鐘我掛住阿女~
亦擔心兩個老人家﹐尤其是我老媽縱壞阿女.....

正面d諗,你返工嗰幾個鐘,阿女有老人家睇住,你可以安心咁返工。

Marcus 7am至6pm 都係褓姆到,細節既野我睇唔得,間中提早去接仔,見到褓姆既手法同自己唔同,係有d唔知點咁,明顯係會"縱" d,不過bb好醒目,佢知道"蝦"我唔到,我就唔理。

男爵府

阿仔好多新聲效,每晚同佢睇書,想學我咁.ah fu..fu.da..da.we.we..咩音都有d,就係無ma ma呢兩個音。

男爵府

畀面勳章

原帖由 methy 於 10-12-14 09:48 發表
阿仔好多新聲效,每晚同佢睇書,想學我咁.ah fu..fu.da..da.we.we..咩音都有d,就係無ma ma呢兩個音。

emma 都唔肯叫媽媽....要我時只會喊....
平時就ee ee yaya 好多怪聲...

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

由於本主題的回應已過2千,現特此開新主題讓大家繼續討論
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... e%3D1&frombbs=1

版主現將本主題關閉。

*往後如主題帖數超過二千也麻煩各位自行發新主題討論。謝謝!

首頁

尾頁

跳至