嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

洋房

原帖由 cincin_ko 於 10-5-21 00:13 發表
因為家有小狗, 成日都通地毛, 又冇工人, 自己打掃, 所以想試買, 請問有冇人用過?? OK ma??

http://www.v-bot.com.hk/chinese/news.php

你那個v-bot貴ma? 因之前有個朋友介紹我用rainbow, 效果超好, 絕對係一塵不染, 但就超貴, 都係因為佢地提供分期付款, 我先捨得買...

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

原帖由 cincin_ko 於 10-5-22 01:04 發表

u can go to their website take a look, 2 models , one is 1680, another is 3480, but finally i didn't buy today, since one of my fd told us they bought it and it turns out Out of order within 6 month ...

我買左1680個隻呀,好ok喎,但就係地毯唔係咁得囉(好彩我張係細地毯)

複式洋房

我係用緊大部嘅, 初初見會覺得好大部同無型, 我細妹加拿大用另一牌子, 會細部的.

但用落, 無咗佢會好唔方便, 因為試過自動 charge 電不足而不知, 幾天個地下好多粒粒, 掃地都唔夠乾淨.

平時返工裝身時, 會開咗佢, 由得佢吸塵, 出門口前佢已經工作好, 都幾乾淨, 只係唔可以吸垃圾, 可以吸微粒同塵, 隻腳唔著鞋都好舒服.

再壞都係要買番部, 因為無時間開大機吸塵. 慳時間又慳力.

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至