想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

上個cycle曾經驗孕棒都驗到淺線,但幾日都係淺,最後見紅,去醫生度照,話咩都冇,好快m就來!都唔知係咪中左,中醫就話過多個月先開工,
今日貪得意用紅d,同上個cycle一樣,day18-19排卵,今日100%深粗,好想開工呢!但又驚,點算

子爵府

駛乜驚喎! just do it!!
快快開工啦!!

原帖由 sera 於 10-5-23 15:38 發表
上個cycle曾經驗孕棒都驗到淺線,但幾日都係淺,最後見紅,去醫生度照,話咩都冇,好快m就來!都唔知係咪中左,中醫就話過多個月先開工,
今日貪得意用紅d,同上個cycle一樣,day18-19排卵,今日100%深粗,好想開工呢!但又驚,點算 ...

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

唔好驚咁多,快D 開工啦!只要有機會,便要好好把握啊!!加油!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

去馬啦

別墅

梗係do左先啦, don't miss any chance!
我今日都係100% 深粗, 今晚開工, 大家一齊加油!!!

原帖由 sera 於 10-5-23 15:38 發表
今日貪得意用紅d,同上個cycle一樣,day18-19排卵,今日100%深粗,好想開工呢!但又驚,點算 ...

子爵府

Karen & Sera,
努力呀 !!
祝 bingo!!!
^^

原帖由 karenkws 於 10-5-23 17:47 發表
梗係do左先啦, don't miss any chance!
我今日都係100% 深粗, 今晚開工, 大家一齊加油!!!

大宅

決定一陣間開工,但老公都係驚,因為佢話醫生話要等多個月先,希望佢一陣間合作!

別墅

多謝呀!
我今晚do完收工啦, 係咪好懶? 不過尋晚都有do呀~~

原帖由 zarara188 於 10-5-23 18:19 發表
Karen & Sera,
努力呀 !!
祝 bingo!!!
^^

別墅

最緊要relax呀!
祝bingo!

原帖由 sera 於 10-5-23 22:27 發表
決定一陣間開工,但老公都係驚,因為佢話醫生話要等多個月先,希望佢一陣間合作!

大宅

did it last night la...
but today my tummy feeling not very good...maybe it is really ovualtion day....

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 sera 於 10-5-24 12:56 發表
did it last night la...
but today my tummy feeling not very good...maybe it is really ovualtion day....

你可以隔日 再 dodo 以增機會

大宅

今目紅已淺色,可能尋曰排左卵,day18,我day16都有開工,不過今日乳頭好痛,咩事呢?

瑪瑙宮

原帖由 sera 於 10-5-24 22:13 發表
今目紅已淺色,可能尋曰排左卵,day18,我day16都有開工,不過今日乳頭好痛,咩事呢?

你 23/5 深粗 , 可以 25/5 last dodo. 因有深粗表示將於24-48小時內排卵. 所以 25/5 都有機架

首頁

尾頁

跳至