自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

東港城去土瓜灣欣榮花園有冇巴士OR小巴嫁..?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

可以由厚德商場搭98c(要留意車頭顯示總站去美孚)係亞皆老街球場落車再行十零分鐘去欣榮。

綠色小巴就搭105係工聯會落(上車處可去下面條link指住105睇到,不過唔係直接係東港城上)。
http://minibus.ampac.com.hk/

盡我一己之力,發放正能量!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 *yan* 於 10-5-24 16:20 發表
東港城去土瓜灣欣榮花園有冇巴士OR小巴嫁..?

巴士 297, 出左機墜, 係富臨對面落車行返上去欣榮.

又或者, 係寶琳搭 105綠van, 好快就出到去土瓜灣

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 GogoCheung 於 10-5-24 04:45 PM 發表

巴士 297, 出左機墜, 係富臨對面落車行返上去欣榮.

又或者, 係寶琳搭 105綠van, 好快就出到去土瓜灣

原來297仲近,我上次搵唔到車站搭左98c仲要貴左。

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 召藥師 於 10-5-24 16:47 發表

原來297仲近,我上次搵唔到車站搭左98c仲要貴左。

下次試吓, 係厚德街市門口 及 南豐廣場門口都有站, 行將軍澳墜道, 經觀塘繞道, 入九龍灣再由機墜出土瓜灣, 如果唔係繁忙時間, 唔洗塞車, 都好快.

超級版主

原帖由 GogoCheung 於 10-5-24 05:03 PM 發表

下次試吓, 係厚德街市門口 及 南豐廣場門口都有站, 行將軍澳墜道, 經觀塘繞道, 入九龍灣再由機墜出土瓜灣, 如果唔係繁忙時間, 唔洗塞車, 都好快.

唔該哂

別墅

THX

首頁

尾頁

跳至