自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

原帖由 小倩 於 10-5-26 11:39 發表
我舊年自己&大仔都做過, 三伏 (夏) & 三九 (冬)
阿仔效果明顯啲 (佢第一次做未夠5歲), 成個冬天睇咗一兩次醫生啫~ (大吉大吉, 唔好小器)
未做之前, 枕住一個月睇5-6-7次, 真係咳到人都癲!

我啱啱打去仁濟BOOK咗, ...

打左去仁濟, 唔比book?

別墅

原帖由 madinti 於 10-6-2 12:47 發表
我想問下係一次過book晒3日..定係book左第一日先..做左再book之後架?

我打去tko醫院book..佢只係幫我book左19/7..話之後果d會留俾你架啦..

我唔知好唔好打去confirm下先..因一路問佢..佢好似咩都唔知咁架..我諗佢 ...

please help~

伯爵府

畀面勳章

剛book 左灣仔鄧肇堅中醫中心, 佢俾我7月20日, 都係200蚊一次. 有冇人試過?

東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

珍珠宮

原帖由 madinti 於 10-6-2 12:47 發表
我想問下係一次過book晒3日..定係book左第一日先..做左再book之後架?

我打去tko醫院book..佢只係幫我book左19/7..話之後果d會留俾你架啦..

我唔知好唔好打去confirm下先..因一路問佢..佢好似咩都唔知咁架..我諗佢 ...

正苦診所係一次 book 晒 3 日!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止訪問

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

http://www.tungwah.org.hk/upload/Medical/Tianjiu_leaflet_2010.pdf

男爵府

好媽媽勳章

Leaflet 話敷貼位可能出現水泡 ,
係咪真係好熱 ?
3歲小朋友接唔接受到 ?

首頁

尾頁

跳至