自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-5-26 20:18 發表
而家D小學生玩

1.追
2.玩有個遊戲叫入冰箱
3.玩有個遊戲叫跳樓/自殺

入冰箱..... 聽都唔明點玩......
跳樓/自己...... 太恐怖啦.....

男爵府

跳樓自殺其實係普通包剪搭....不過口號外為跳樓自殺...猜一次就一樓...打和再猜就二樓...如此類推....到有人輸咗..win咗嗰就做手勢殺咗對方!

口不對心係獎門人食sushi嗰個遊戲!
原帖由 amypekkle 於 10-5-27 14:41 發表

跳樓自殺 ~ 呢個名好嚇人, 其實係點玩架?

口不對心 ~ 呢個我都唔識, 可否教我?

謝謝!

子爵府

好媽媽勳章

咁佢開過生日會, 請廿幾人都黎... 我諗都唔太差... 玩起上黎個個都癲... 上次黎有個女仔, 玩玩o下會坐埋一邊, 跟住成班同學話佢o係學校都係咁, 玩到興起就唔玩o架喇... 咁我諗我女仲算正常...

佢有班朋友個個都唔點玩o架, 淨係去圖書館同傾計, 仲會講8婆o野(邊個同邊個拍拖, 邊個鍾意邊個...)... 佢有時會約埋d同學BOOK電腦室打機(教育城)...

佢唔玩o個d遊戲, 都會睇, 你問佢佢會識, 佢會研究o下咁囉...

原帖由 rubyplk 於 10-5-27 15:31 發表

你亞女好似好醒, 不過唔係咁入潮流, 會唔會好少朋友呀??
我想要9999呀...

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 靖嵐 於 10-5-27 21:59 發表
咁佢開過生日會, 請廿幾人都黎... 我諗都唔太差... 玩起上黎個個都癲... 上次黎有個女仔, 玩玩o下會坐埋一邊, 跟住成班同學話佢o係學校都係咁, 玩到興起就唔玩o架喇... 咁我諗我女仲算正常...

佢有班朋友個個都唔點 ...

咁佢第時可能做OL, 做野時做野, 一大班女仔時就八八掛掛

子爵府

好媽媽勳章

唔知呢, 最緊要佢開心o者...

原帖由 rubyplk 於 10-5-27 22:04 發表

咁佢第時可能做OL, 做野時做野, 一大班女仔時就八八掛掛
我想要9999呀...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

打乒乓波,跳繩,入電腦室玩。

首頁

尾頁

跳至