跳至

首頁

尾頁

別墅

呀女由出世到現在飲Bean Stalk,但3歲轉邊隻奶粉好?Bean Stalk唔係咁甜,想尹D唔好太甜奶粉?剛收到雀巢瑞士寶兒1+奶粉買一送一coupon,唔知好唔好,大家有無其他好介紹?

大宅

我個仔現在飲日本雪印, 我都考慮緊呢個問題, 大家有無其他好介紹?

別墅

好媽媽勳章

hi, 我個仔食開明治,見3歲同佢轉食惠氏4号,結果大少食食吓同我講"支奶奶好難食":tongue: :tongue:下次會試A+

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我豬女飲開森永,比佢飲過加營素,佢話甜.饍宜加佢又話唔好味,多數唔轉

大宅

why not try fresh milk?

大宅

原帖由 cindyso 於 10-5-28 00:47 發表
呀女由出世到現在飲Bean Stalk,但3歲轉邊隻奶粉好?Bean Stalk唔係咁甜,想尹D唔好太甜奶粉?剛收到雀巢瑞士寶兒1+奶粉買一送一coupon,唔知好唔好,大家有無其他好介紹? ...

雀巢瑞士寶兒1+奶粉買一送一coupon>好難買呵.....我o個面間間都缺貨:;pppp: , 不過小朋友都3歲, 隻隻都可以試吓, 試到佢鍾意飲同合適先o個隻都得架..py 現飲緊瑞士寶兒1+, 不過我冇存貨喇..下次試金裝學兒樂4
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

今日剛買而雅培個隻朱古力味既保營加x素....

大宅

My son drink this too~~~ and sometimes he drink fresh milk.

原帖由 mascot633 於 10-11-14 20:07 發表
今日剛買而雅培個隻朱古力味既保營加x素....

首頁

尾頁

跳至