自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Dull_lau 於 10-5-28 13:17 發表
各位姊妹,

想問下大家知唔知邊間分店仲有26"既現貨, 因為朋友好趕住用, 但問過大部份分店都要訂貨呀

多謝幫忙~~

直接去德士古道倉,有得即刻攞走!!!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Dull_lau 於 10-5-28 13:42 發表
直接上去得架啦? 使唔使打電話呢? 幾多點開門/收工?

唔該晒你呀

你直接打去先啦,佢星期日都有人架,收6:00

王國長老

原帖由 Dull_lau 於 10-5-29 00:50 發表
你有無佢地電話呀? thanks~~

張換領券有寫架

王國長老

原帖由 christina 於 10-7-5 22:44 發表
吓, 咁遲D取, D貨唔知會否咁差架

唔係喎,我第一批攞D色好靚喎,同佢吉吉島賣嗰D一樣架!!!

首頁

尾頁

跳至