烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

我食過, 同台灣就真係無得比, 台灣好食好多.

子爵府

好媽媽勳章

我之前同屋企人去台灣食過, 可能我果間唔係旺區, 所以感覺就麻麻, 老公講笑話, 人地咪話左你知, 佢地叫"爭鮮"嘛, 就係"爭"左d鮮囉

大宅

係台灣見過, 不過見到極度麻麻所以冇試,
係香港更加唔會試.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我都食左,麻麻
下次想食去葵芳買外賣啦,3蚊件

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

我尋日想買外賣試下,呀姐比左個託盤我叫我響輸送帶上自己揀,最後我都無揀到走左。

咁板前同呢間比,邊間好d?

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 gion 於 10-6-2 15:38 發表
我尋日想買外賣試下,呀姐比左個託盤我叫我響輸送帶上自己揀,最後我都無揀到走左。

咁板前同呢間比,邊間好d?

咁當然係板前喇

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

荃灣區 ? 度及是否堂食?
原帖由 dtwongee 於 10-5-30 22:19 發表
今日同老公去左荃灣的"爭鮮"迴轉壽司, 全部都係$8/一碟, 不過好食度真係麻麻...質素一般,應該唔會再去:;pppp: , 要加一.款不算好多.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我早幾日喺荃灣見到,仲諗住遲D去試下添!葵芳我都食過,$3@OK啦!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

禁止訪問

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

荃灣區近 ? 度地方
原帖由 dtwongee 於 10-6-4 15:09 發表
係堂係ar~

子爵府

近mtr綠揚B出口,三聯隔離,我都食過一次,如果唔改善會好難做,食物質數好差重要加一,個亞姐係門口好嘈叫人入座,影響食客心情,得好少款選擇,冇乜意郤去食。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

富華中心
大快活再上,三聯隔離

咁唔知大家有無留意,佢2條帶d料唔同架。我果日坐入面食飽出黎見到出面d野靚d新鮮d

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

吓....咁有無得ORDER架??
原帖由 sasa0208 於 10-6-7 13:33 發表
富華中心
大快活再上,三聯隔離

咁唔知大家有無留意,佢2條帶d料唔同架。我果日坐入面食飽出黎見到出面d野靚d新鮮d
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

禁止訪問

大宅

我係第一個禮拜試食價 $4/碟 時食的, 食來食去都係得果幾款壽司, 服務員服務態度又差, 想要1支牙籤都比唔到我, 試過一次, 以後請我都唔去囉....

大宅

我食過一次,得好少選擇,有麵豉湯,但冇手卷/小食供應添,亦不接 ORDER,迴轉上有就有,冇就冇/或者等有為止。食物真係好一般,八元碟又唔好要求有咩質數。但好多人一家大細去食,勝在夠經濟。

男爵府

食物質數麻麻,好少嘢食,女經理(帶眼鏡)對D客好無禮,成日睇住寫時間張字,一見到夠鍾就叫D靚趕D客走,我唔会再去食。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至