心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

近來好大壓力, bb 愈大就愈跩, 工作又唔開, 生活又唔開心.
~~~ LOVE & PEACE ~~~

大宅

樂觀d呀,世事並不是每樣野都係灰的,BB跩即係代表建康,好事黎,工作受人薪水,太辛苦就轉半日工,,會開心好多,生活上放鬆d,精神壓力無甘大,自然開心,全部人都關心妳支持妳,努力啊!!

別墅

回覆 1# yeetrade369 的文章

加油啊,這是上天給你的考驗啊,
人總會遇到不開心的事的,如果個個人都那麼開心.
那麼,青海不會地震,雲南不會干旱了.
上天一定會眷顧善良的你的,加油啊!
YUNER8301

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

但係當全部問題都同一時間發生, 就會好難受!

點解有d人可以好自私咁, 只係企在自己的利益上睇.

我成世都為人著想, 做所有野都係想別人開心. 我可以做100樣野, 全部都係企在人地度諗的. 原來當我想別人為我著想一次咁多都只係幻想. 點解世界會變成咁. 原來好人係冇好報的!

~~~ LOVE & PEACE ~~~

伯爵府

好媽媽勳章

我都唔開心啊! 屋企又煩, 返工又煩, 唔知點好!?

男爵府

唔係呢,你為人好,係一路累積你的公德呢,時晨未到呢,將來一定會有好運來的,放心去做你想做的事,是對的事,會有好收穫吖!
不要不快樂,想想開心事,搵個朋友呻呻就會開心
我都成日會為家庭,work,unhappy,但想想開心野,令自己開心番,嬲真係好攰同好傷身架

民房

再想深一層,心態要調整好,為別人而嬲是最蠢的事!開心與不開心,你甚麼時候都可以選擇,只要你想!

複式洋房

在我地人生路程上有好多野要面對...
與其唔開心,點解唔化悲哀為力量呢?
做人積極D,個人睇起黎都會精神D..
每日試下對塊鏡笑下...

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章

我都唔開心啊!

男爵府

畀面勳章

施恩莫望報, 否則90%會失望!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

人生有開心同唔開心, 起起跌跌.....唔開心的日子同難過的日子, 點都會過去....而且每個人都會有, 加油呀!

洋房

有個EQ課程老師講過,你想關心別人,一定要先關心自己,如果你對自己唔關心,又點有心情去關心別人,樓主你的『我為人人』出發點係好,但係係時候靜下來想下自己,因為你都係人,你有關心自己嗎?
其實安排好小孩子比家人照顧,同老公講想自己去旅行下,放0下自己假,休息係為了行更遠的路(小朋友仲細,條路有排行)

禁止發言

民房

加油呀!!!其實我吔點講都無用最終都係要靠自己...好似我上兩個星期,呀仔激到我快癲之後這幾天好似食錯藥乖番,個人情緒好咗自然就放鬆D...至於番工就望出糧,唔洗唸太多*記得有事塭朋友或屋企人傾下或上BK啦,好多人会持支你*

民房

不要灰心 要學懂調節心景~~ 記住有咩事總有辦法解決 小朋友長大後一定明白媽媽養大佢有幾辛苦~~

首頁

尾頁

跳至