想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我而2食緊排卵藥 , 心又想快d 有, 不過有左又怕
因為生第一胎 修唔到身

而家係71kg啊 怕生完 可以8xkg
仲怕陀個時 有糖尿 ...

如果要等我減左肥先再有bb就 唔知等幾時了 ,

唉......

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都唔諗得咁多~~~你都唔係好重~
邊試邊減啦~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

我都係減緊, 5月1日 開始減的
78kg 減到而家 71kg 囉 不過醫生都說要再減下, 如果有左就可以減 ??

又怕 減緊時 會影響 bingo ...

不過我都唔理得甘多 2樣一齊進行 ~

別墅

香港有冇D跟營養師減肥,吾洗食藥,只係要均衡飲食加運動的地方呀!我係澳門人,澳門有,我有朋友3個月減30LB,佢之前因為肥胖一直冇BB,點知,意外收獲,係調整飲食同做適當的運動過程中,有左BB!佢有左都繼續,現肥B吾肥媽媽。我現在都跟緊的!我166CM,60KG,但脂肪比例高,有成31.5%,醫生都同我講過,肥會影響排卵!
原帖由 eeho 於 10-6-4 17:05 發表
我而2食緊排卵藥 , 心又想快d 有, 不過有左又怕
因為生第一胎 修唔到身

而家係71kg啊 怕生完 可以8xkg
仲怕陀個時 有糖尿 ...

如果要等我減左肥先再有bb就 唔知等幾時了 ,

唉...... ...

複式洋房

我都好肥架..不過真係想有BB, 想生完先一次過去減

大宅

就係 肥就會令荷爾蒙失調 ,影響排卵 ........心急想有, 唯有一路節制下一路
努力追b

男爵府

原帖由 kobaby516 於 10-6-4 17:56 發表
香港有冇D跟營養師減肥,吾洗食藥,只係要均衡飲食加運動的地方呀!我係澳門人,澳門有,我有朋友3個月減30LB,佢之前因為肥胖一直冇BB,點知,意外收獲,係調整飲食同做適當的運動過程中,有左BB!佢有左都繼續,現肥B吾肥媽媽。我現在都 ...
:、,

複式洋房

回覆 4# kobaby516 的文章

HIHI,我都係澳門人,可否PM減肥資料我,我都好想生BB,THANKS

首頁

尾頁

跳至