在職全職

跳至

首頁
34567...60

尾頁

大宅

原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-10 15:02 發表
咁你意思即係話下次唔同我哋去啦~~

我係話下次我可以自己去果求等你地
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yiubbmama 於 10-6-10 15:57 發表

我係話下次我可以自己去果求等你地
又兜得幾好wor..
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

大宅

呢排有D忙又倦無上來留言TIM!

我依家仲搵緊N1比細佬, 希望快D有消息啦...至於K1都會報3幾間, 不過我都係比佢讀住先, 第2年再考做大仔!

大宅

原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-10 18:29 發表
又兜得幾好wor..

我不嬲都係咁諗.....><

點解無左個唔既??

http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 mavis_chiu 於 10-6-10 22:39 發表
呢排有D忙又倦無上來留言TIM!

我依家仲搵緊N1比細佬, 希望快D有消息啦...至於K1都會報3幾間, 不過我都係比佢讀住先, 第2年再考做大仔!

乜依家N1仲收咩 ?????
我都想揾N1俾個仔, 但好多家長話舊年九月要交Form, 否則都無位

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-10 18:29 發表
又兜得幾好wor..

大宅

bk好似留留地...><定我個電腦

琥珀宮

頭先係佢個網有事......我都斷咗線 !
原帖由 yiubbmama 於 10-6-10 23:55 發表
bk好似留留地...>

大宅

好多都會收晒架啦, 因為我地係細B-12月, 所以要1月先插班...仲難! 都係搵緊D有暫託型式的全日幼兒園囉!

原帖由 Cindyjasper 於 10-6-10 23:36 發表

乜依家N1仲收咩 ?????
我都想揾N1俾個仔, 但好多家長話舊年九月要交Form, 否則都無位

大宅

今晚第一次帶小B去食BUFFET!

琥珀宮

鉫鉫十八個月時帶過佢去食......佢都唔食野.......食咗少少包同少少蛋糕.......好在唔佢係唔洗收錢咋......
差唔多廿四個月時食BBQ 就好D........都叫做食多少少野同唔洗收錢........
但同佢食呢D野.....呀媽都食唔得幾多野.......事關要揍住佢..........
原帖由 EKME 於 10-6-11 14:57 發表
今晚第一次帶小B去食BUFFET!

大宅

今日去迪迪尼超多人, 淨係玩到2個遊戲, 不過好在睇到玩水巡遊同史迪仔跳舞, 都好好睇, 究竟今日咩日子呢?

男爵府

畀面勳章

朗朗8個月時去過都冇咩野岩食,我俾左塊三文魚佢食,1歲去就左少少食翅同鵝肝,共實buffet冇咩野岩bb食,不過唔洗錢就同埋佢去囉....
原帖由 sandra28 於 10-6-11 15:38 發表
鉫鉫十八個月時帶過佢去食......佢都唔食野.......食咗少少包同少少蛋糕.......好在唔佢係唔洗收錢咋......
差唔多廿四個月時食BBQ 就好D........都叫做食多少少野同唔洗收錢........
但同佢食呢D野.....呀媽都食唔 ...

男爵府

畀面勳章

而家d小學生考完試,可能放左學去掛...
原帖由 fattigerbb 於 10-6-11 22:37 發表
今日去迪迪尼超多人, 淨係玩到2個遊戲, 不過好在睇到玩水巡遊同史迪仔跳舞, 都好好睇, 究竟今日咩日子呢?

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 fattigerbb 於 10-6-11 22:37 發表

我知我知, 今日係世界盃開鑼嘅日子.....嘻嘻嘻

大宅

好媽媽勳章

逢星期五都會多人d架!因為d學生第日唔駛返學..所以d mama放左學就帶d細路去ge la~~
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

男爵府

我係facebook send左個活動邀請俾你地,,見唔見啊?
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

大宅

我都有FB架, ADD埋我可以嗎?

原帖由 donkayu 於 10-6-11 23:35 發表
我係facebook send左個活動邀請俾你地,,見唔見啊?

男爵府

原帖由 mavis_chiu 於 10-6-11 23:38 發表
我都有FB架, ADD埋我可以嗎?
[email protected]
OK~ @左喇!!
你del左個mail佢啦~!
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

琥珀宮

吓......bb 食魚生 ? 唔怕佢腸胃受唔到呀 ?
原帖由 叉燒仔 於 10-6-11 23:03 發表
朗朗8個月時去過都冇咩野岩食,我俾左塊三文魚佢食,1歲去就左少少食翅同鵝肝,共實buffet冇咩野岩bb食,不過唔洗錢就同埋佢去囉....

首頁
34567...60

尾頁

跳至