在職全職

跳至

首頁
45678...60

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你同邊個入去呀 ? 係唔係大陸人多呀 ? 上次我去上午唔多人, 但下午就多咗好多大陸人! 香港人唔算多喎....
原帖由 fattigerbb 於 10-6-11 22:37 發表
今日去迪迪尼超多人, 淨係玩到2個遊戲, 不過好在睇到玩水巡遊同史迪仔跳舞, 都好好睇, 究竟今日咩日子呢?

琥珀宮

可能係嫁! 星期五playroom 都多人d, 平日通常d 都係細個既b 及小朋友, 但星期五就多咗d大個d 既小朋友......
原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-11 23:32 發表
逢星期五都會多人d架!因為d學生第日唔駛返學..所以d mama放左學就帶d細路去ge la~~

琥珀宮

見呀......不過我老公唔比我去......
原帖由 donkayu 於 10-6-11 23:35 發表
我係facebook send左個活動邀請俾你地,,見唔見啊?

男爵府

畀面勳章

其實我想同佢影相咋,點之佢食左~
原帖由 sandra28 於 10-6-12 00:44 發表
吓......bb 食魚生 ? 唔怕佢腸胃受唔到呀 ?

琥珀宮

呢兩日長開冷氣瞓覺 ( 之前set 時間制冷氣同風扇每個鐘輪住開 )之後, 鉫鉫出少咗汗, 變相疴多咗 vv.......兩日都爆片......頭先去揾有冇bb 用既夜用尿片.......係冇既 ! 唔想夜晚搞醒個女換片.....佢會扭計喊到老公醒.......你地有冇邊隻片好介紹呀 ?! 我而家用 h 字頭個隻 !

琥珀宮

哈哈......咁朗朗食完仲有冇問你再攞 ?
原帖由 叉燒仔 於 10-6-12 01:02 發表
其實我想同佢影相咋,點之佢食左~

男爵府

畀面勳章

冇喎~
原帖由 sandra28 於 10-6-12 01:07 發表
哈哈......咁朗朗食完仲有冇問你再攞 ?

男爵府

原帖由 sandra28 於 10-6-12 00:51 發表
見呀......不過我老公唔比我去......
唔緊要,,咁下次我搞其他活動先一齊玩~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 sandra28 於 10-6-12 01:06 發表
呢兩日長開冷氣瞓覺 ( 之前set 時間制冷氣同風扇每個鐘輪住開 )之後, 鉫鉫出少咗汗, 變相疴多咗 vv.......兩日都爆片......頭先去揾有冇bb 用既夜用尿片.......係冇既 ! 唔想夜晚搞醒個女換片.....佢會扭計喊到老公 ...

去taste都無啊?
依+用緊babylove,有時都爆哂片,條衭仔都會有濕~
我又無諗過用夜用片woo~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

畀面勳章

我以前都係用h嫁,之後轉左噓噓~
之前換片放係地下,個地下會濕,但係轉左呢隻唔會囉,
通常我半夜都唔會幫朗朗換片,因為佢唔醒,我就一覺
訓到聽朝起身食奶先換,有時拎起塊片,都覺得好誇張~ 德仁有得買,可以試下...
原帖由 sandra28 於 10-6-12 01:06 發表
呢兩日長開冷氣瞓覺 ( 之前set 時間制冷氣同風扇每個鐘輪住開 )之後, 鉫鉫出少咗汗, 變相疴多咗 vv.......兩日都爆片......頭先去揾有冇bb 用既夜用尿片.......係冇既 ! 唔想夜晚搞醒個女換片.....佢會扭計喊到老公 ...

男爵府

醒目開學勳章

哈哈哈....你講到好似M巾咁......夜用/日用XD
我都係用h架, ok喎, 我個仔通常九點幾十點瞓, 佢瞓之前習慣飲好多水, 到咗朝早九點幾十點起身飲支九安奶, 我會等佢疴埋支奶嘅尿出黎先同佢換片

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 叉燒仔 於 10-6-12 03:27 發表
訓到聽朝起身食奶先換,有時拎起塊片,都覺得好誇張~ 德仁有得買,可以試下 ...

我都係喺德仁買片架,德仁d野真係平好多, 而且我試過喺唔同地方買開奶茶, 明顯地德仁d開奶茶係乾淨d
你講果隻"噓噓"係乜黎架, 係唔係好用過h, 價錢呢, 邊個平d呀 ????

琥珀宮

咁會唔會焗身d嫁?
我覺得最近新裝好似脾位個到好似易漏咗, 但都有可能係鉫鉫好動咗......整側咗條片!
原帖由 叉燒仔 於 10-6-12 03:27 發表
訓到聽朝起身食奶先換,有時拎起塊片,都覺得好誇張~ 德仁有得買,可以試下 ...

琥珀宮

去taste, 萬x, 屈xx 同藥房都睇過, 得p牌.....最細係比四歲用.......
成日要幫佢洗被好煩, 因為屋企冇乾衣機, 有時d天氣潮濕唔乾野........
原帖由 donkayu 於 10-6-12 01:41 發表

去taste都無啊?
依+用緊babylove,有時都爆哂片,條衭仔都會有濕~
我又無諗過用夜用片woo~

琥珀宮

德x買片同奶粉同港x一樣價......
原帖由 Cindyjasper 於 10-6-13 00:45 發表

我都係喺德仁買片架,德仁d野真係平好多, 而且我試過喺唔同地方買開奶茶, 明顯地德仁d開奶茶係乾淨d
你講果隻"噓噓"係乜黎架, 係唔係好用過h, 價錢呢, 邊個平d呀 ???? ...

琥珀宮

原帖由 donkayu 於 10-6-12 01:36 發表
唔緊要,,咁下次我搞其他活動先一齊玩~

男爵府

畀面勳章

係咪買煲o個d開奶茶,你咁遠都去德仁買野呀~
噓噓樂,我覺得好用過h,仲平過h呀 ,我以前用h都ok既,
p我就覺得唔好用~
原帖由 Cindyjasper 於 10-6-13 00:45 發表

你講果隻"噓噓"係乜黎架, 係唔係好用過h, 價錢呢, 邊個平d呀 ???? ...

男爵府

畀面勳章

你都有用噓噓嫁,好少會漏尿,係訓覺先會~
原帖由 sandra28 於 10-6-13 00:51 發表
咁會唔會焗身d嫁?
我覺得最近新裝好似脾位個到好似易漏咗, 但都有可能係鉫鉫好動咗......整側咗條片!

琥珀宮

冇用過呀 ! 嚧嚧感覺出面唔濕咁我又驚會好焗......因為鉫鉫而家條頸比佢"咬"到紅曬 ( 出汗, 而家要搽野 )......我怕佢會出尿疹個d.......! 我用過p兩條line, 妮x 同 h ( 出面感覺會濕濕地, 但我諗係透氣d ) ! 但都係漏.......
唉......點解冇咁細過既夜用 ? 唔知p之外有冇呢 ....? 得閒要去荷x同吉xx睇下先 !
原帖由 叉燒仔 於 10-6-13 01:07 發表
你都有用噓噓嫁,好少會漏尿,係訓覺先會~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 叉燒仔 於 10-6-13 01:05 發表
係咪買煲o個d開奶茶,你咁遠都去德仁買野呀~
噓噓樂,我覺得好用過h,仲平過h呀 ,我以前用h都ok既,
p我就覺得唔好用~

係呀, 我每個星期都會煲一次開奶茶俾亞仔飲, 我一星期都會返兩三次葵芳, 因亞媽喺度住, 所以都會喺葵芳買野囉

噓噓樂係唔係好易夜晚漏尿架 ?????

首頁
45678...60

尾頁

跳至