美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 DiE 於 10-10-7 15:12 發表
無打過, 但早排試做過一次mts + 人胎素, 真係白左, 同d千年都唔平o既粒粒平左無咁突同少左, 但成900次~
不過後來我自己又搞衰返, 衰多手o即d粒粒! 佢話係人胎素, 但係唔係我都唔知! ...

早 上 好 呀!
你都好呀,我 呢 次 係 成 3800 一 次, 其 實好 肉 痛 架 , 佢 同 我 用 人胎 盤 用 MTS 導 入, 然 後 係 搽 water 精 華 素, 再 做 個 CO2 mask, 再 加 一 個 叫 Dr Jeff Collegan mask, 成 兩 個 鐘 先 走 得 , 不 過 我 起 先 唔 想 join course 架, 咁 佢 話 包 埋 眼 , 咁 我 就 "落 疊" 了 .
但 都 係 一 句, 我 年 紀 大 就 冇 法 子 , 妳 地 咁 後 生 就 唔 好 join course 啦, 自 己 在 家 做 都 一 樣 架。

同 埋 每次 一 到 個 course 中 間 , 佢 地 就 會 sell 妳, 好 煩 架 嗎 ! :cry:

別墅

3千幾真係貴左d!
不過, 個次試做我淨係見到支針係咩樣, d精華佢點整同咩牌子我唔知, 但佢fu個mask不是C02 mask, 但似係幫我FU做完微針専用個隻mask(銀色包裝)! 但做完真係白左, 同d粒粒平左, 印淡左, 毛孔細左少少! 仲keep左一星期, 之後我又亂搽野同o即d粒粒又搞衰左! 不過, 正價要成1600一次, 用0.3MM針, 太貴所以我唔會join! 佢叫我做2MM針, 做5次醫生做萬零蚊, 但係我覺得太恐怖太長針啦!

原帖由 shadowrainbow 於 10-10-8 09:22 發表

早 上 好 呀!
你都好呀,我 呢 次 係 成 3800 一 次, 其 實好 肉 痛 架 , 佢 同 我 用 人胎 盤 用 MTS 導 入, 然 後 係 搽 water 精 華 素, 再 做 個 CO2 mask, 再 加 一 個 叫 Dr Jeff Collegan mask, 成 兩 個 鐘 ...

男爵府

原帖由 DiE 於 10-10-8 22:33 發表
3千幾真係貴左d!
不過, 個次試做我淨係見到支針係咩樣, d精華佢點整同咩牌子我唔知, 但佢fu個mask不是C02 mask, 但似係幫我FU做完微針専用個隻mask(銀色包裝)! 但做完真係白左, 同d粒粒平左, 印淡左, 毛孔細左少少! ...
afternoon 呀.... 係 好 貴 呀 , 肉 赤 架 我 ! 不 過 貪靚 , 無 計。
我 做 左 到 今 日 都 無 反 彈 。 的 skin still very good.
平 時 做 普 通 mts 都 係 靚 得 一 兩 日 , 今 次 又 睇 下 點。
佢 同 我 落 左 支 係 人 胎 盤 素, 好 似 係 from Korea 架, 有 的 soy sauce 味 架。 我唔 知 用 緊 幾 多 MM. 好 似 係 2.5 掛。
你 後 生 女 , 不 要 浪 費 錢 啦 。

大宅

Totally agree,所以不用擔心. 人胎於韓國已有超過50年歷史了^^

原帖由 sumi5354 於 10-6-14 20:49 發表
我都有打wor...打左巧耐lu
其實都唔係你地講到咁恐怖o者...
其實係日本同韓國已經好耐歷史架啦...
已經係藥物科架喇...
不過香港唔合法之嘛...所以唔會有人明正言順同你打架...
如果有事...我諗都 ...

複式洋房

我覺得PRP會好過MTS呀!!因為MTS會紅1-2日之餘有時會出少少粒粒, PRP個效果出黎仲好好多.打完會緊緻同皮膚好左好多呀!

複式洋房

我係yahoo blog search到有幾個blogger share,我而家都開始打緊lu

子爵府

名人簡而清於本周一(十一日)病逝重慶。  簡而清因癌病逝世,享年七十二歲,臨終前其菲籍妻子一直陪伴左右。昨日無線「全線大搜查」在節目中透露簡而清已於本周一病逝的噩耗。  簡而清是在五月發現身患癌症,當時他一直以頑強意志與癌魔搏鬥,在他的意願之下更決意到四川醫病,其妻一直都有相陪。  簡而清是著名的馬評家、旅遊家及食家,才華橫溢,性格樂觀,三年前更與年輕菲籍太太結婚。簡而清生前有很多紅顏知己、好友,主要是他性格隨和,所以甚得人緣。  在簡而清臥病期間,有報道因他注射胎盤素才會激發起癌細胞增長,不過其女已於早前在「全線大搜查」否認其事。
原帖由 babesiu 於 10-6-7 11:02 發表
好似話當年果個老名人就係係四川打人胎素出事. 娶賓妹果個呢.

首頁

尾頁

跳至