親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係7 月中去布吉...我係3月已經訂咗機票...因為平好多...我上星期睇過依家D機票每張要貴成差不多800元一張...

大宅

我都係book air asia...我係12/7-17/7....我都係會住2間hotel...

大宅

係呀..依家book air asia 貴咗好多...我3月book一家3口連毎人15kg行理來回..2個飯..$4300...但依家book起碼要$6000...

大宅

我係分開book...係air asia到只book機票....係booking.com到book酒店...

大宅

會平d..我們一行8大4小..我頭3晚住巴東3星級(Ibis Phuket Patong..3間雙人..1間family room)..2晚住Kamala Beach既5星級villa(The Bell Pool Villa Resort ..1間4房.1間2房...total 4 家人...每家人唔駛3千元...我嫂計過係booking.com book平d...你幾時去呀??

大宅

係呀同其他訂既一樣....因為我們係自己租車揸...好像由機場出發係Kamala Beach先到巴東...你幾多人去??...如果有8人book The Bell Pool Villa Resort 既總統房...(入面有4間房..1 個客廳..1個飯廳同廚房...1個私人泳池..2個按摩池)..我睇D相間hotel好像好正...又唔貴...我之前諗住住4晚...計反每家人唔駛$2500...但我們有12人..要租多間2間房既villa...但租多間又貴...所以依家住2晚.....

大宅

訂hotel果d車接...

首頁

尾頁

跳至