親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

我想問你地去幾多日呀?
我 18/7 BOOK 唔到泰航,
訂 AIR ASIA 晚上到當地, 你地找咩車接你們呀?

大宅

訂hotel果d車接...

大宅

我地兩大一小咋.
我剛剛看緊Millennium Resort Patong酒店既網,發現直接係酒店book仲平,看來看去唔似有其他附加費用添.唔知道真唔真.連續住兩晚,Guaranteed upgrade to Deluxe room.不過最奇怪既係,另一個選擇係相同房間,要連續住三晚,但無話Guaranteed upgrade to Deluxe room ,價錢仲貴D.
大家知唔知道點解?
原帖由 tung_yan0623 於 10-6-11 14:23 發表
係呀同其他訂既一樣....因為我們係自己租車揸...好像由機場出發係Kamala Beach先到巴東...你幾多人去??...如果有8人book The Bell Pool Villa Resort 既總統房...(入面有4間房..1 個客廳..1個飯廳同廚房...1個私人泳 ...

大宅

我唸住book亞洲航空囉,30/7出發,去5日,由於夜機,其實得4日,算喇,我老公唔敢拿咁多日假.

原帖由 christine8881 於 10-6-11 15:24 發表
我想問你地去幾多日呀?

大宅

我想問"1 Bedroom Suite - With Breakfast Promo"和"1 Bedroom Suite - With Breakfast" 有乜唔同? 後者要加錢既.

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

唉!真苦腦,唔知道book邊只好,價錢差3百幾.

原帖由 vicky_cheun 於 10-6-11 22:17 發表
正常應該無分別,有時酒店既PROMOTION會OVERLAP。

我27/7-3/8去,6日6夜

複式洋房

我都覺得好煩, 唔知喺邊到BOOK好!
我咋天問學聯訂泰航"親子優惠"嗰個行程,但要WAITLISTED, 都不知掂好?

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

別墅

有無人知邊度BOOK港龍平呀?

大宅

我book佐喇, 亞洲航空+酒店4晚, 2大1小
Courtyard by Marriott Phuket at Kamala Beach

total: $7873.57

真奇怪, 呢間酒店係亞洲航空book package, 平過分開係亞洲航空book機票+booking.com 酒店.
我check過其他心儀既酒店, 都係分開book平D.

原帖由 christine8881 於 10-6-12 09:17 發表
我都覺得好煩, 唔知喺邊到BOOK好!
我咋天問學聯訂泰航"親子優惠"嗰個行程,但要WAITLISTED, 都不知掂好?

大宅

我之前都有諗過哩間hotel, 不過好似交通吾係太方便, 所以選左第二間.

你個package 好低, 你幾號出發?

原帖由 winghw 於 10-6-14 17:33 發表
Courtyard by Marriott Phuket at Kamala Beach

真奇怪, 呢間酒店係亞洲航空book package, 平過分開係亞洲航空book機票+booking.com 酒店.
我check過其他心儀 ...

大宅

我7月去都打算住courtyard, 你幾多號去?
原帖由 winghw 於 10-6-14 17:33 發表

我check過其他心儀 ...

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

taxi la.
原帖由 christine8881 於 10-6-11 15:24 發表
我想問你地去幾多日呀?

複式洋房

我終於BOOK咗啦!
喺學聯到BOOK 2大1小 $11585.00(坐泰航6日5夜,包機場稅)

大宅

30/7出發

原帖由 a_mum2009 於 10-6-15 10:48 發表
我7月去都打算住courtyard, 你幾多號去?

大宅

係啊,我都考慮佐好耐,但如果巴東果D酒店,相同級數的酒店好貴,好唔抵。有D又冇兒童設施,或者好舊。有D酒店雖然話係巴東,但地點一様好調腳,要坐5分鐘車先落到巴東最旺既巴東灘。反正都要坐車,最後我都决定book呢間。其實Courtyard by Marriott 係巴東都有另一間,不過價錢貴好多。
我30/7出發,我都覺得好抵。應該呢間酒店做緊promotion,希望設施真係如網上及旅游書所講咁好喇。
原帖由 yonniemarn 於 10-6-15 10:35 發表
我之前都有諗過哩間hotel, 不過好似交通吾係太方便, 所以選左第二間.

你個package 好低, 你幾號出發?

大宅

Courtyard by Marriott Kamala Beach is really good. I've there last year, they have slide at the swimming pool, my sons love the kids club as well, breakfast quite good, in house food also not expensive, pizza around Hk$60-70, we've just lay on the pool side and eat pizza, so relax!

大宅

太好喇,我都係期望同個女有一個咁様既假期。
係酒店搵車出去容易嗎?

原帖由 GraceYeung 於 10-6-15 15:30 發表
Courtyard by Marriott Kamala Beach is really good. I've there last year, they have slide at the swimming pool, my sons love the kids club as well, breakfast quite good, in house food also not expensiv ...

大宅

搞錯左, 我係book patong 果間, 因我地唔會租車揸, 所以唔住太遠地方

我26/7 to 31/7
原帖由 winghw 於 10-6-15 14:08 發表
係啊,我都考慮佐好耐,但如果巴東果D酒店,相同級數的酒店好貴,好唔抵。有D又冇兒童設施,或者好舊。有D酒店雖然話係巴東,但地點一様好調腳,要坐5分鐘車先落到巴東最旺既巴東灘。反正都要坐車,最後我都决定book呢間。其實Courty ...

首頁
12345...9

尾頁

跳至