跳至

首頁

尾頁

複式洋房

1)我冇高技能如英國有人請我做嘢申請手續麻煩嗎?
2)如投資移民要有幾多錢先可以?
3)如英國有人請我做嘢我d仔女可一齊到英國讀書嗎?要錢讀書嗎?
4)如仔女(7歲)單獨去英國讀書可有福利嗎?如醫療等!
請盡量幫幫忙及用中文覆!十分感謝!

大宅

kaymui88
1) 拎work permit 真係好睇你做邊行, 有d工做grad都拎work permit, 有d就好難拎, 不過如果你公司肯幫你申請會易d....

3) 可以拎permit一齊去, 不過唔知可唔可以讀state school, 因為好似英國人先讀得

4) 可以睇nhs, 免費既

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

2)如投資移民要有幾多錢先可以? £1,000,000

複式洋房

多謝你哋如果有新既資料可唔可以e-mail比我?因喺HK冇乜途徑可問!!感激!!
[email protected]

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

其實你可以上英國既home office網頁度留意
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/ukresidency/

其實用工作簽證入境攪居留,算係最化算既做法。

原帖由 kaymui88 於 10-6-11 20:01 發表
多謝你哋如果有新既資料可唔可以e-mail比我?因喺HK冇乜途徑可問!!感激!!
[email protected]

珍珠宮

原帖由 kaymui88 於 10-6-7 21:20 發表
1)我冇高技能如英國有人請我做嘢申請手續麻煩嗎?
2)如投資移民要有幾多錢先可以?
3)如英國有人請我做嘢我d仔女可一齊到英國讀書嗎?要錢讀書嗎?
4)如仔女(7歲)單獨去英國讀書可有福利嗎?如醫療等!
請盡量幫幫忙及用中 ...

我諗依家都無咩工係"冇高技能"都可以申請到work permit ,如果有請告訴我。

首頁

尾頁

跳至