跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位有冇同BB去過babyQstudio影相呀?我想暑假同bb去,但因為之前去過間黑店,好怕再俾人搵笨,請各位去影過既爸爸媽媽比d意見,thx~
http://hk.myblog.yahoo.com/elvaman2

男爵府

我地去過. 基本上如果唔+$可以照完只拎張DVD w/所有相走.
我地哂多左D mini相簿key chain &1 set 相. 有bk mom試過唔+$.

男爵府

BTW, E+張頭像就係果度映.

複式洋房

影得好可愛哦,200張裡大約有幾多張係靚架?

http://hk.myblog.yahoo.com/elvaman2

男爵府

我只豬眼訓, 所以唔太合作. 不過佢係好多1shoot幾take, 因此比我想像中多D ok 相.
pm 左條link 比你.
我果次係假期前, 一個完左到另一個. 因此最好簡定要咩 3

複式洋房

你去過邊間呀,講黎聽下,等我地d mami5好去幫襯嗎?
我之前去過一間都影得5係咁好,最後我好辛苦先choose幾十張

民房

我都有興趣呀~~可唔可以pm埋條link比我呀~~
thanks a lot =)

原帖由 麥兜MaMa 於 10-6-9 22:08 發表
我只豬眼訓, 所以唔太合作. 不過佢係好多1shoot幾take, 因此比我想像中多D ok 相.
pm 左條link 比你.
我果次係假期前, 一個完左到另一個. 因此最好簡定要咩 3 ...

禁止訪問

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 問號mama 於 11-3-20 23:54 發表
我係佢地既member, 報我個編號有95折呀!

點解嘅? 我問過佢地,大仔之前影過都無折呀!
係咪新promotion嚟架?

首頁

尾頁

跳至