論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

LiliX YulianXh ImXX SuwoXX (印)
W382XXX (3), 197X (九月就39)

在港超過十年,CV比假料報細數,有齊所有老屎忽特徵,電話精(四部手機、N張sim),扮嘢王,臭串惡,勁簡飲擇食,偷嘢,打爛嘢永遠不認,惡毒,用手機copy顧主家庭照(包括佢D前任顧主),整估小朋友(自己病咗,就特登閂到D窗好細,得條lar,平時就開到好大,對住小朋友打乞chi,野D病比佢,到喂葯分量就亂嚟,3支葯水可以相差大半隔/將食物倒在厨房的雲石上,再掃翻比佢食/撩興小朋友用惡毒說話駡他,仲用佢手機錄埋音/長期將條小朋友尿片放喺自巳枕頭底訓),睇四仔,有婦科病要塞葯,好變態....不能盡錄,今日終於掃佢。

水晶宮

嘩好恐怖!你有冇晚晚發惡夢?查實呢條友都算極品喎!心地咁差,blacklist佢啦!

別墅

大宅

嘩唔係嘛 極品恐怖

男爵府

how long have u used her?

原帖由 floppybb 於 10-6-9 01:17 發表
LiliX YulianXh ImXX SuwoXX (印)

在港超過十年,CV比假料報細數,有齊所有老屎忽特徵,電話精(四部手機、N張sim),扮嘢王,臭串惡,勁簡飲擇食,偷嘢,打爛嘢永遠不認,惡毒,用手機copy顧主家庭照(包括 ...

大宅

呢個好似唔係人咁喎, 其實d agent話印聽教聽話, 忠心, 我真係一d都唔多覺, 我樓下d 印一行在一堆就大聲講大聲笑, 完全唔理d小朋友係度做咩, 所以我真係好鬼憎印 (可能係我偏見吧)

原帖由 Edsie 於 10-6-9 11:04 發表
how long have u used her?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 pig_2006 於 10-6-9 11:15 發表
呢個好似唔係人咁喎, 其實d agent話印聽教聽話, 忠心, 我真係一d都唔多覺, 我樓下d 印一行在一堆就大聲講大聲笑, 完全唔理d小朋友係度做咩, 所以我真係好鬼憎印 (可能係我偏見吧)

...

你無偏見, 係事實. agent also said yan haven't been to HK 純D. 純佢條命. 我件6日炒, 未放過假, 未來過HK, 但己經壞到爛晒.

珍珠宮

呢d PK, 炒佢真係益左佢!! 無奈....

子爵府

原帖由 floppybb 於 10-6-9 01:17 發表

在港超過十年,CV比假料報細數,有齊所有老屎忽特徵,電話精(四部手機、N張sim),扮嘢王,臭串惡,勁簡飲擇食,偷嘢,打爛嘢永遠不認,惡毒,用手機copy顧主家庭照(包括 ...

有天理
佢會自己受番

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

在港超過十年,CV比假料報細數,有齊所有老屎忽特徵,電話精(四部手機、N張sim),扮嘢王,臭串惡,勁簡飲擇食,偷嘢,打爛嘢永遠不認,惡毒,用手機copy顧主家庭照(包括 ... 長期將條小朋友尿片放喺自巳枕頭底訓

佢係咪變態嫁

別墅

四部手機??? 佢有4個口架?? 人地做生意既都無咁多部啦.. 佢早定早着啦, 你忍左佢幾耐? 真係難為左你....

伯爵府

原帖由 willisbb 於 10-6-9 15:07 發表

四部手機??? 佢有4個口架?? 人地做生意既都無咁多部啦.. 佢早定早着啦, 你忍左佢幾耐? 真係難為左你....

係一部電話,lung住3部電話既"電話繩"!再lung住N咁多張sim卡......(真係一抽二 lung...)

呢d工人留多一日都眼寃,無法啦,唔通用麻包袋笠佢dup一鑊咩~

大宅

我覺得純唔純睇佢本人, 關咩印定賓呀, d agent見印嘅佣賺多d, 咪時時講到d 印好似天上有地下無咁囉, 我好多friend, 包括我自己請過印都"奶"嘢, 所以我唔like請印(純屬個人意見)......

原帖由 lily-of-valley 於 10-6-9 12:37 發表

你無偏見, 係事實. agent also said yan haven't been to HK 純D. 純佢條命. 我件6日炒, 未放過假, 未來過HK, 但己經壞到爛晒.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 pig_2006 於 10-6-9 11:15 發表

...
it ain't your prejudice. In my opinion, Buns are bad, but Yans are extremely bad!

別墅

唉!一言難盡。隻賤yan上年十月中來,第5日巳經開始大無私樣,自己買埋張摺鄧,成日坐係厨房咆報紙、雜誌,煮一味simple餸(節爪抄鱼鬆)用1.5hr,做一樣又停一陣(咆書),沖涼初初用30min(洗埋衫),但早上乜都唔做,除非有人實,我在家未訓醒都照hea,狂電話、SMS、咆書...。

都未滿月,話佢幾句,只係指出問題,唔係鬧,巳經登大對凶眼,黑面兼串咀,擺出一副老娘唔話得甘款。往後日子,話佢一係唔蘇你,一係就發惡鬧翻我,總之就out of control,我有我講、佢有佢做。

呢7個幾月,佢不停玩嘢,明玩暗玩都有,cook food超難食,尤其係佢唔鍾意食個D餸,either undercook or overcook, no taste or too salty,飯 always 生米, 佢煮出來都真喺「狗不理」,我成日都要倒嘢,實在吃不下,多謝佢幫我減肥。

最最最...恐佈係用手機download四仔,什麼'best sex positions'都不特只,其中有條自拍片仲係一對疑似印藉赤條條的男女在一個約1.5-2歲的中國人樣的小女孩面前搞嘢,假如片中的女主角係工人的話.....,睇到都冷震。

甘點解我可以忍到甘耐,因為我等緊一D消息,confirm到就可能不用再請工人,所以唔想晒錢換人,終於得咗la,米即dou攞,佢3月巳經大大聲同我講「抄我lor,我係唔会自己走架,我要係度慢慢做!」

大家有興趣,可以睇翻我呢半年的post,就知道條友有幾忔人憎。

原帖由 Siuchoi 於 10-6-9 13:59 發表

別墅

條友現在揾緊水魚,大家小心呀!佢好識扮嘢!

別墅

危險人物!

別墅

up

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 Siuchoi 於 10-6-9 13:59 發表

係喎 極品~

首頁

尾頁

跳至