親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想帶個女(3歲)去大板5日,個女好中意sesame street,所以一定要去環球影城,之外我就冇idea喇~~
請問同小朋友去大板有咩地方好介紹呀??
Thanks !!

禁止訪問

大宅

我睇左書仔,5日想去既計劃:環球影城,海遊館,天保山大觀覽車,天王寺動物園,
心齋橋筋,可以的話去奈良餵鹿/神戶六甲山牧場,如果係夜機返,行機場附近既out
let.....朋友們,有咩意見呀!!唔該晒!!^3^

大宅

BK Milk勳章

原帖由 cherylyau_b 於 10-6-12 15:11 發表
我睇左書仔,5日想去既計劃:環球影城,海遊館,天保山大觀覽車,天王寺動物園,
心齋橋筋,可以的話去奈良餵鹿/神戶六甲山牧場,如果係夜機返,行機場附近既out
let.....朋友們,有咩意見呀!!唔該晒!!^3^ ...

上年三月剛剛開的Kidzania就梗係一定要去啦!
還可以去玩玩的仲有Kids Plaza和Spa World,我諗小朋友一定會歡喜。再唔夠的可以去埋日清杯麵館整番個合味道DIY,應該會好埋細路的。

大宅

原帖由 Ellen 於 10-6-12 18:10 發表

上年三月剛剛開的Kidzania就梗係一定要去啦!
還可以去玩玩的仲有Kids Plaza和Spa World,我諗小朋友一定會歡喜。再唔夠的可以去埋日清杯麵館整番個合味道DIY,應該會好埋細路的。 ...

Ellen,
where are Kidzania,Kids Plaza和Spa World?? are there easy to go ?? Thanks a lot !!

首頁

尾頁

跳至