跳至

首頁

尾頁

洋房

仔仔成日轆來轆去, 又唔鐘意瞓BB床, 平日都係同我地兩個瞓。
星期日晚七點鐘瞓我地張床, 我地七點半鐘喺廳食飯, 突然聽到一聲撞擊聲音, 仔仔就大喊 。好在無咩事。但係都好心痛。

由於我地仔仔囡囡開始靈活, 又周圍爬, 又鐘意執到咩都擺落口, 大家都要小心, 唔好發生意外。
Name: Atlas
Birth: 2009-10-09
Address: ShaTin
Facebook: simonyiphn

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

AIYA, 心痛C

大宅

快d去買個床欄用, 雖然上落床冇咁方便, 但安全好多!!!

原帖由 simonyiphn 於 11/6/2010 08:18 發表

仔仔成日轆來轆去, 又唔鐘意瞓BB床, 平日都係同我地兩個瞓。
星期日晚七點鐘瞓我地張床, 我地七點半鐘喺廳食飯, 突然聽到一聲撞擊聲音, 仔仔就大喊 。好在無咩事。但係都好心痛。

由於我地仔仔 ...

大宅

嘩... 真係嚇都嚇親...
我在baby care度買左張矮椅比bb坐, 個b坐係度, 手腳又活動自如, 唔會點噪, 你都可以買番張... 安全至上...

複式洋房

唔係下嘛...你地一家人響廳食飯
淨係留個仔響房...冇人睇住佢...
點可以咁疏忽架!

洋房

原帖由 sethyau 於 10-6-17 00:26 發表
唔係下嘛...你地一家人響廳食飯
淨係留個仔響房...冇人睇住佢...
點可以咁疏忽架!

諗住佢啱啱瞓著, 唔會咁快醒嘛。
佢又唔瞓BB床....
Name: Atlas
Birth: 2009-10-09
Address: ShaTin
Facebook: simonyiphn

大宅

不如平平地買張網床, 之前反斗城特價400元有交易. 再唔係用BB車都得...

獨留在房的話, 我家BB就算訓床仔其實都唔太安全啦, 因為佢已經識攀欄...

首頁

尾頁

跳至