婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

翡翠宮

畀面勳章

不要急著下決定,先觀察一排,現有生活可以保持不變,最重要是你要先為自己的傷口療傷。如果他真的開始改變,以你和仔女為中心,到時才決定不遲。

大宅

順其自然,祝福妳

子爵府

好媽媽勳章

順其自然啦...好多野係急唔黎...如果你老公真係唔愛你...你提出離婚既時候佢就應承你啦...你需要時間冷靜同接受佢...

[url=http://lilypie.com][img]

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

兩手準備. 一邊努力修補雙方關係, 一邊盡力將你老公嘅錢/物業納入自己手上, 為仔女打算.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

日久見人心, 靜觀其變la!!!

大宅

唔需要刻意拒絕c6, 就算佢想同你有親密既行為都好,
一切都順其自然啦, 如果你好刻意拒絕佢,
你地之間既關係會好難修補返個關係,
至少你/仔女e+係開心既, 就算佢係呃你既話,
你咪當呢段時間, 你去左叫鴨囉,
有佢又得無左佢又得, 開心幾就記住, 唔開心既記嚟都無謂,
一個家庭唔係建築係你66身上,
c6同你先係建築師同埋建築工人.
你到時想住大屋定係細屋, 都係由你話事!
知道嗎!!~

31week <1.37Kg>     34week <正常>
36week < 2.174kg偏細> 37week<正常>
37week4days <2.8Kg合格>

大宅

之前有睇過樓主你ge留言,雖然俾唔到咩意見你,但係你一定要加油呀,唔開心就上黎呻下啦,唔好亂諗野啦!!!

大宅

好媽媽勳章

你怕一淡沙糖一淡屎...
定係你跟本想離婚??
睇得出你老公想修補番d關係 証明佢仲係愛你 愛d仔女
佢番得黎 你要同佢傾番你以後唔想見99亦都唔想聽到你99d野
但同時你唔可以阻止你老公自己番去見99 但唔好帶埋d仔女去 因為你99都話唔想見到你d仔女 但你老公唔可以唔番去見自己個呀媽

大宅

好明顯他想和你修補關係, 可能有d唔慣, 向好方面想啦, 是心裡怕被傷害而唔再放感情下去好傻, 你當無事發生過啦, 始終他都選了你, 明明值得高興都想得咁負面, 你原諒他即是放低這個令你唔開心的結, 比條生路自己行, 一家人整整齊齊, 健健康康就好幸福.

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

我都覺得既然你c6都行出咗一步, 都係對你有心, 及仲想要頭家, 或者男人真係唔識係老母同老婆中間做選擇, 今次佢返屋企 , 即係選咗你, 都明白要同你做人世, 你現在呢刻唔需要諗太多, 順其自然, 或者你當係觀察期, 到有一日或者可以接受返佢呢,現在唔需要勉強自己

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

del

大宅

del

大宅

del

大宅

加油呢 希望你有一個好開始 比D信心自己同C6

大宅

好媽媽勳章

原帖由 hinhofion 於 10-6-12 10:05 發表
多謝大家意見,真係好感動,同唔相識ga媽咪傾訴,真係舒服好多,起碼唔需要隱瞞或避忌任何野 ,我唸我知道要點做了,我會再盡我能力去重新建立同c6 ga感情,希望唔會再令我失望 ...

加油呀 我地會支持你 唔好衰比個d不知所謂既人睇
就算到最後真係衰左 起碼大家都有努力過

子爵府

聽到都好心痛,女人就係感情既動物,時間可以証明一切,不要急,不要煩惱,日子都要過,開開心心照顧d 細路最重要

大宅

遭遇一樣...

曾經我都受過我99既欺負、虐待....巨仲差D搞到我流產添,好彩我同仔仔福大命大,平安無事。雖然事情過佐三年,但系我都依家都好恨我99,,對巨恨之入骨,巨對我所做既一切歷歷在目,只要一想起就情緒好激動,會大叫大喊,有次我仔仔都俾我嚇親,之后我好后悔,我同自己講,我一定要控制自己情緒,唔可以再嚇親仔仔。。。
情緒可以控制,但系心里傷害卻不能痊愈,我同老公講過,我系無可以原諒我99的,除非巨死佐或者我死佐。我老公都好明白我感受,暫時黎講,都無要我點,,,
樓主,我好羨慕你有勇氣講出黎,如果唔系見到你既文章,我都唔會講自己D事情,其實我都好想有人可以傾下,,,因為發現自己既情緒好似嚴重佐。。。

首頁

尾頁

跳至